Acer Nitro 5 NH.QFLEY.004 alınır mı?

@xResk hocam laptop şarjda. Forum koyu modda, ekran karanlık oluyor, yan sekmede gönderdiğiniz Trendyol linki mevcut ve beyaz aydınlık ekran. Sekmeye tıkladığımda parlaklık kısık oluyor 3 saniye sonra iyice aydınlanıyor. Böyle bir özellik mevcut mu bilginiz var mı?
Bu özellikten olabilir tiki kaldır ve seçenek varsa kapalı yap.
Ekran görüntüsü 2021-10-26 192449.png

Hocam bu Nitro 5 nh.Qfley.004'lerin klavye rengi değişiyor mu? Kendi sitesinde değiştirilebiliyor gözüküyor fakat alan bazı kişiler değişmiyor demiş. NumLock tuşunun orada Nitro tuşu varmış ona basınca fan ayar kısmı açılıyormuş. O kısımda klavye rengi ayarlama seçeneği de varmış. Fikriniz var mı acaba?

Hocam bu Nitro 5 nh. Qfley. 004'lerin klavye rengi değişiyor mu? Kendi sitesinde değiştirilebiliyor gözüküyor fakat alan bazı kişiler değişmiyor demiş. NumLock tuşunun orada Nitro tuşu varmış ona basınca fan ayar kısmı açılıyormuş. O kısımda klavye rengi ayarlama seçeneği de varmış. Fikriniz var mı acaba?
Modelin linkini atar mısın?

Hocam bu fiyat bandında daha iyi bir tavsiyeniz var mı acaba?

Bence yok. İşlemcisi düşük Lenovo vardı sadece tek artısı RAM ve depolamaydı. İşlemci değiştirilemiyor ama RAM ve depolama arttırılabilir. Işıkları kırmızı sadece ama gayet hoş duruyor şu an laptoptan yazıyorum, kapağının tasarımı da çok güzel.

Hoparlörü de gayet iyi ses veriyor, arkadaşımın Monster'inde ses duyulmuyor neredeyse.

Bence yok. İşlemcisi düşük Lenovo vardı sadece tek artısı RAM ve depolamaydı. İşlemci değiştirilemiyor ama RAM ve depolama arttırılabilir. Işıkları kırmızı sadece ama gayet hoş duruyor şu an laptoptan yazıyorum, kapağının tasarımı da çok güzel.

Hoparlörü de gayet iyi ses veriyor, arkadaşımın Monster'inde ses duyulmuyor neredeyse.

Hocam yorumunuz için teşekkür ederim. Cihazın içerisinde hangi marka RAM var acaba siz yükseltme yaptınız mı?

Hocam yorumunuz için teşekkür ederim. Cihazın içerisinde hangi marka RAM var acaba siz yükseltme yaptınız mı?

Yükseltme yapmadım fakat markası önemli değil. Kingston marka önerdi bilen bir hocamız.
SK Hynix marka bir RAM var içerisinde. RAM yükseltilmesi oyunlar için gerekli, günlük kullanım içinse pek değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı