Acer Nitro 5 performansı nasıldır?

Hatırladığım kadarı ile 3050 ile aralarında 700TL fark vardı RDR2 veya GoW tarzı oyunlar oynamıyorum zaten 1 yıl boyunca bahsettiğim oyunları oynayacagim sonra SolidWorks ve AutoCAD üzerinde yogunlasacagim arada da After Effects ve Photoshop bunlar için 1650 yeterli olmaz mı? Siparişi verdim.

Yeterli olur dediğiniz şeyler için.

Hocam Acer Nitro 5 AN515-45, Ryzen 5 5600H & RTX 3050 modeli kullanıcısıyım. Cihazı satın aldıktan sonra +8 GB RAM eklemesi yaparsanız piyasadaki çoğu AAA oyunu DLSS faktörü sayesinde uzun yıllar oynayabilirsiniz. GTX 1650 laptopta kullandım inanın bana RTX modeli daha ileriye dönük bir yatırım olurdu.

Hocam Acer Nitro 5 AN515-45, Ryzen 5 5600H & RTX 3050 modeli kullanıcısıyım. Cihazı satın aldıktan sonra +8 GB RAM eklemesi yaparsanız piyasadaki çoğu AAA oyunu DLSS faktörü sayesinde uzun yıllar oynayabilirsiniz. GTX 1650 laptopta kullandım inanın bana RTX modeli daha ileriye dönük bir yatırım olurdu.

Haklısınız hocam ama bahsettiğim gibi bütçemin sınırındayım ve çok fazla AAA oyun oynayan birisi değilim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı