Acer Nitro 5 Power beep nasıl kapatılır?

ayktgnhn

Kilopat
Daha fazla  
Herkese merhaba,

Yakın zamanda Acer Nitro AN515-58 aldım. Bilgisayarı sarja taktığım zaman bildirim sesi alıyorum. Eskiden Lenovo kullanıyordum ve BIOS'ta Power beep seçeneği vardı oradan aç kapa yapabiliyordum. Ancak bu cihazda böyle bir seçenek göremedim. Bu konuyla alakalı benzer sorun yaşayan ya da sorunun çözümüne dair fikir verebilecek varsa duymak isterim.

BIOS sürüm: V1.09

Saygılarımla.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorununuzun birkaç farklı çözümü olabilir, ve bu çözümler bilgisayarınızda sesle ilgili farklı sonuçlar da doğurabilir. Ancak eğer bir sorun olursa yardımcı olmaya çalışırım.

İlk yöntem olarak, bilgisayarınızın Windows 10-11 olduğunu varsayıyorum,
Aygıt Yöneticisi'ne gidin, sistem aygıtları'nı bulun, sistem cihazları başlığı altında "System speaker" ya da sistem hoparlörü'nü devre dışı bırakıp bilgisayarınızı yeniden başlatın.

Bir sonuca ulaşmazsanız farklı yöntemler de paylaşırım sizinle.

Sorununuzun birkaç farklı çözümü olabilir, ve bu çözümler bilgisayarınızda sesle ilgili farklı sonuçlar da doğurabilir. Ancak eğer bir sorun olursa yardımcı olmaya çalışırım.

İlk yöntem olarak, bilgisayarınızın Windows 10-11 olduğunu varsayıyorum,
Aygıt Yöneticisi'ne gidin, sistem aygıtları'nı bulun, sistem cihazları başlığı altında "System speaker" ya da sistem hoparlörü'nü devre dışı bırakıp bilgisayarınızı yeniden başlatın.

Bir sonuca ulaşmazsanız farklı yöntemler de paylaşırım sizinle.
Aslında bu çözümü biliyorum ancak sistem seslerini kapatmak istemedim direkt olarak. Lenovo'da bu seçeneği bios'tan aç/kapa yapabildiğim için bu laptopta da benzer bir çözüm yolu olabileceğini düşündüm.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı