Acer Nitro 5 RAM ve SSD yukseltme tavsiyesi

Kingston olan CL40 hocam, bu da çipinin kaliteli olduğu gösteriyor ama RAM odaklı bir şey yapmayacaksanız çok muhim değil. Her türlü işinizi görürler.

Hocam en baba GTA 5 oynuyorum ama fiyat farkına değer uzun vade kullanırsınız diyorsanız Kingston'u alim 2x16 kullanacağım uyum sorunu yaşar mıyım?

Hocam en baba GTA 5 oynuyorum ama fiyat farkına değer uzun vade kullanırsınız diyorsanız Kingston'u alim 2x16 kullanacağım uyum sorunu yaşar mıyım?
Uyum sorunu hertürlü yaşamazsınız. Ömür olarak aşağı yukarı aynılardır ve deneyim olarakta sadece Kingston olanlar daha kaliteli. GTA 5'te bir etkisi olur mu? Sanmıyorum.
Paranıza kalmış bir durum ama aradaki farkı pek anlamazsınız.

Uyum sorunu her türlü yaşamazsınız. Ömür olarak aşağı yukarı aynılardır ve deneyim olarak da sadece Kingston olanlar daha kaliteli. GTA 5'te bir etkisi olur mu? Sanmıyorum.
Paranıza kalmış bir durum ama aradaki farkı pek anlamazsınız.

Hocam iyi günler size bir sorum olacaktı
Laptopu yükselttim Crucial 5600 MHz RAM'ini 2x16 şeklinde taktım fakat görev yöneticisinde 4800 yazıyor acaba nedendir

Hocam iyi günler size bir sorum olacaktı
Laptopu yükselttim Crucial 5600 MHz RAM'ini 2x16 şeklinde taktım fakat görev yöneticisinde 4800 yazıyor acaba nedendir
En fazla 4800MHz destekliyor olabilir laptop anakartı. Acer bu konuda birşey söylememiş, oyüzden net değil dediğim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı