ances Hectopat Katılım 5 Kasım 2022 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2023 #1 Acer Nitro 5 RAM Yükseltmesi garanti gitmeden nasıl yapılır ve hangi RAM kullanılması gerekiyor?
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.763 Makaleler 9 Çözümler 1.033 Yer İstanbul 9 Haziran 2023 #2 Zarar vermediğin sürece garantiden çıkmaz, uyumlu RAM için CPU-Z İndirip SPD ve Memory sekmelerini atar mısın?
Zarar vermediğin sürece garantiden çıkmaz, uyumlu RAM için CPU-Z İndirip SPD ve Memory sekmelerini atar mısın?
ances Hectopat Katılım 5 Kasım 2022 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2023 #3 Artoria Pendragon dedi: Zarar vermediğin sürece garantiden çıkmaz, uyumlu RAM için CPU-Z İndirip SPD ve Memory sekmelerini atar mısın? Genişletmek için tıkla... internette laptopun içine açınca garantisi gidiyor gibi şeyler görmüştüm doğru mu bunlar
Artoria Pendragon dedi: Zarar vermediğin sürece garantiden çıkmaz, uyumlu RAM için CPU-Z İndirip SPD ve Memory sekmelerini atar mısın? Genişletmek için tıkla... internette laptopun içine açınca garantisi gidiyor gibi şeyler görmüştüm doğru mu bunlar
Emie Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 1.355 Makaleler 1 Çözümler 20 9 Haziran 2023 #4 ances dedi: İnternette laptopun içine açınca garantisi gidiyor gibi şeyler görmüştüm doğru mu bunlar? Genişletmek için tıkla... Yanlış hocam.
ances dedi: İnternette laptopun içine açınca garantisi gidiyor gibi şeyler görmüştüm doğru mu bunlar? Genişletmek için tıkla... Yanlış hocam.
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.763 Makaleler 9 Çözümler 1.033 Yer İstanbul 9 Haziran 2023 #5 ances dedi: internette laptopun içine açınca garantisi gidiyor gibi şeyler görmüştüm doğru mu bunlar Genişletmek için tıkla... Yukarıda belirtildiği gibi, bozulmuyor garantisi. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
ances dedi: internette laptopun içine açınca garantisi gidiyor gibi şeyler görmüştüm doğru mu bunlar Genişletmek için tıkla... Yukarıda belirtildiği gibi, bozulmuyor garantisi. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et