Aeroxs Hectopat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 1.903 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2023 #11 711533 dedi: Teknik desteğe yazabilirsin. Bozmuyor diye biliyorum, RAM veya SSD takınca; ama cihaza zarar vermemen lazım. Ama yine de bir bilgisayarcıya gönderebilirsin, güvenilir varsa. Genişletmek için tıkla... Masaüstü olanı kaç kere söküp taktım bunda bir şey olur mu?
711533 dedi: Teknik desteğe yazabilirsin. Bozmuyor diye biliyorum, RAM veya SSD takınca; ama cihaza zarar vermemen lazım. Ama yine de bir bilgisayarcıya gönderebilirsin, güvenilir varsa. Genişletmek için tıkla... Masaüstü olanı kaç kere söküp taktım bunda bir şey olur mu?
7 711533 Decapat Katılım 10 Eylül 2023 Mesajlar 60 9 Aralık 2023 #12 Aeroxs dedi: Masaüstü olanı kaç kere söküp taktım bunda bir şey olur mu? Genişletmek için tıkla... Laptopdan bahsediyorsan doğru şekilde takarsan sorun olmayacaktır. En azından acer birşey demiyor diye biliyorum en son baktığımda.
Aeroxs dedi: Masaüstü olanı kaç kere söküp taktım bunda bir şey olur mu? Genişletmek için tıkla... Laptopdan bahsediyorsan doğru şekilde takarsan sorun olmayacaktır. En azından acer birşey demiyor diye biliyorum en son baktığımda.