Acer Nitro 5 RTX 3050Ti laptop düşük performans veriyor

Ariete

Hectopat
Merhaba,

Yaklaşık 4 ay önce almış olduğum Acer Nitro 5 cihazımı genelde eğitim için kullanıyordum. Oyun deneyimi yaşamak adına LoL ve ETS 2 gibi bir takım oyunlarda test etmek üzere oynamaya başladığımda özellikle ETS 2'de çok sık olarak drop yiyorum ve bu bağlamda oyundan zevk alamıyorum. Sıfır cihaz aldım ve sorunlu olup olmadığını anlayamadığım için doğrusu bu hususta endişe yaşıyorum.

Cihazı yüksek performans ayarları ve şarjda kullanıyorum. NVIDIA'nın gerekli sürücüleri da yüklü olmasına rağmen böyle sorun yaşatıyor olması doğrusu bir hayli üzüyor. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Intel i512500H işlemci - 500 GB SSD - 3050 Ti RTX ekran kartı - 8 GB RAM - 500 GB SATA HDD (oyunu buraya yükledim, ama SSD'de yüklü olduğu zamanlarda da drop yiyordum.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Başka oyunlarda bir problem var mı?

Hocam RAM'in 8 GB olmasından kaynaklanıyor olabilir bir de sıcaklık degerlerine bak derim.

Oyunların harici GPU ile çalıştığına emin misiniz? Dahili grafik kartını kullanıyor olabilirler.

Oyunların harici GPU ile çalıştığına emin misiniz? Dahili grafik kartını kullanıyor olabilirler.
Bilgisayarımda Mux Switch özelliği maalesef yok, bu yüzden her seferinde kontrol edemiyorum. Bunu anlamanın bir yolu var mıdır?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu rehbere bir göz atın lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…