Acer Nitro 5 RTX 3080 alınır mı?

Bütçe
33000

Horsni

Femtopat
Daha fazla  
Selamlar, daha yeni gördüm, Vatan'ın sitesinde Acer Nitro 5 laptopun RTX 3080 ekran kartıyla satıldığını ve fiyatının 4050-4060 bantlarında olması beni şaşırttı. Ancak 100W limit var diye okudum bazı yerlerde. En fazla ne kadar güçsüzleşebilir diye düşünüyorum; acaba kuzenim için almam mantıklı mıdır? (fiyat 33K)

Bir de işlemcisi eski ama çok mu kötü, o konuda da kafam bayağı karışık.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eski kasa, orta ama eski CPU, 100W 3080 ve MUX yok. Model kodundan bakmak lazım ama Vatan 144Hz demiş, o kasada olan 144 Hz panel dandik bayağı. Oyun için güncel 4060 cihaz bakmak uzun vade için daha iyi. Kas gücü lazım ise 3080 iş yapar sadece. Amaca bağlı.

Selamlar, daha yeni gördüm, Vatan'ın sitesinde Acer Nitro 5 laptopun RTX 3080 ekran kartıyla satıldığını ve fiyatının 4050-4060 bantlarında olması beni şaşırttı. Ancak 100W limit var diye okudum bazı yerlerde. En fazla ne kadar güçsüzleşebilir diye düşünüyorum; acaba kuzenim için almam mantıklı mıdır? (fiyat 33K)

Bir de işlemcisi eski ama çok mu kötü, o konuda da kafam bayağı karışık.

8. dakikadan sonra oyun testi var 91 derecede çalışıyor evlere şenlik ancak baya zoralmış tabii o da var.

Pardon tam izlememiştim valoda 87 dereceymiş alev mübarek.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Eski kasa, orta ama eski CPU, 100W 3080 ve MUX yok. Model kodundan bakmak lazım ama vatan 144Hz demiş, o kasada olan 144 Hz panel dandik bayağı. Oyun için güncel 4060 cihaz bakmak uzun vade için daha iyi. Kas gücü lazım ise 3080 iş yapar sadece. Amaca bağlı.

Ahım şahım bir beklentisi yok kuzenimin. Öyle RDR2 falan da oynamaz ama kas gücü olarak iş görür gibi, tek eksisi işlemci ve eskiliği diye düşünüyorum. MUX switch e de fazla gerek yok açıkçası tam performansa ihtiyaç duymayacaktır çoğu zaman. Tek merak ettiğim şey 33K vermeye değer mi fiyatını hak eder mi çünkü mağazada 30k ya 3050-4050'ler gördüm. Bence bu daha iyi bir F/P ürünü ama kafam biraz karışık.

Ahım şahım bir beklentisi yok kuzenimin. Öyle RDR2 falan da oynamaz ama kas gücü olarak iş görür gibi tek eksisi işlemci ve eskiliği diye düşünüyorum MUX switch e de fazla gerek yok açıkçası tam performansa ihtiyaç duymayacaktır çoğu zaman. Tek merak ettiğim şey 33K vermeye değer mi fiyatını hak eder mi çünkü mağazada 30k ya 3050-4050'ler gördüm bence bu daha iyi bir F/P ürünü ama kafam biraz karışık.

Kardeşim Valorant'ta cihaz 250 FPS'te 87 dereceyi görmüş, normal değil bence o fiyata daha güncel 4050 olan cihazlara bakın.

Ahım şahım bir beklentisi yok kuzenimin. Öyle RDR2 falan da oynamaz ama kas gücü olarak iş görür gibi, tek eksisi işlemci ve eskiliği diye düşünüyorum. MUX switch e de fazla gerek yok açıkçası tam performansa ihtiyaç duymayacaktır çoğu zaman. Tek merak ettiğim şey 33K vermeye değer mi fiyatını hak eder mi çünkü mağazada 30k ya 3050-4050'ler gördüm. Bence bu daha iyi bir F/P ürünü ama kafam biraz karışık.

2021 kasa cihaz. Garantili ama oldukça eski bir cihaz alınmış oluyor. Bu kasa aman aman iyi değil. Bunun yerine daha kaliteli 2. el cihaz alınır. Ben önermem.

8. dakikadan sonra oyun testi var 91 derecede çalışıyor evlere şenlik ancak bayağı zoralmış tabii o da var.

Pardon tam izlememiştim Valorant'ta 87 dereceymiş alev mübarek.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çok zorlamayacak birisi için ideal midir onu merak ediyorum açıkçası çünkü ders ve çok zorlamayacak oyunlar için kullanılacak ve neticede bu fiyata 3080 bulmak da zor.

Çok zorlamayacak birisi için ideal midir onu merak ediyorum açıkçası çünkü ders ve çok zorlamayacak oyunlar için kullanılacak ve neticede bu fiyata 3080 bulmak da zor.

Madem böyle güce gerek yok neden eski cihaz alsın?

Çok zorlamayacak oyunlar Valorant ve LoL falansa 16-17ye ekran kartsız laptoplar bile acar, hatta onun için daha iyi olur benim 15 binlik laptop 7 saat ekran süresi veriyordu. 32 bine Gaming aldım 3 saate varmadan bayılıyor. İş yerine o yüzden şarj cihazı götürüyorum haha.

Madem böyle güce gerek yok neden eski cihaz alsın?

Bilmiyorum 30k yı 4050'ye vermek yeni de olsa içime sinmedi pek çünkü 3080 neticede 4060tan kas gücü olarak güçlü diye biliyorum. Teknoloji farkı var sadece ve fiyatı da uygun. Eskide olsa idare etmez mi? Zaten listemde ilk sırada değil güncel 3050-4050 laptoplara da bakıyorum ancak fiyatlar gereksiz artıyor, her gün zamlanıyor. Bilmiyorum, acaba dediğiniz gibi yeni laptop mu almalı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı