Acer Nitro 5 RTX 4050 alınır mı?

lunaa1

Decapat
Daha fazla  
Selamlar başlıkta olduğu gibi Acer Nitro 5 RTX 4050 almayı düşünmekteyim. Şu an halihazırda bir masaüstü bilgisayarım var fakat kötü bir sistem ve masaüstünden devam etmek istemiyorum. Bütçem 35 bin TL. Genellikle oyun oynar, Word gibi uygulamalarda çalışırım. Bu bilgisayarın beni en az 5 yıl götürmesini istiyorum. Kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. ACER Nitro 5 Intel Core i5-12500H 8GB 512GB SSD RTX4050 W11 15.6

Son düzenleyen: Moderatör:
Fiyat pek fark etmiyor gibi 4060'a da pek gerek olduğunu düşünmüyorum çok ağır oyunlar oynayan birisi değilim. Amacım her oyunu açması en düşük 45 FPS bile olsa oynatması yönünden. Alsam +8 RAM takviyesi yapacağım.
Hocam bütçeniz 35k ise en iyisini almak varken dediğinizi almak saçma. 3-4k farkla çok daha iyi bir işlemci ve ekran kartına sahip oluyorsunuz. Bir de şu tarafından bakın; ikinci elde satacakken daha yüksek fiyata satarsınız, daha uzun süre boyunca eşlik eder size.

Fiyat pek fark etmiyor gibi 4060'a da pek gerek olduğunu düşünmüyorum çok ağır oyunlar oynayan birisi değilim. Amacım her oyunu açması en düşük 45 FPS bile olsa oynatması yönünden. Alsam +8 RAM takviyesi yapacağım.

Fiyatı da o kadar çıkmak istemiyorum 30 binin üstüne Max 1.5 k koyarım.

Hocam bütçeniz 35k ise en iyisini almak varken dediğinizi almak saçma. 3-4K farkla çok daha iyi bir işlemci ve ekran kartına sahip oluyorsunuz. Bir de şu tarafından bakın; ikinci elde satacakken daha yüksek fiyata satarsınız, daha uzun süre boyunca eşlik eder size.

İndirim yakalarsam dediğiniz mantıklı. Yani bir bilgisayarada tutup 40-45 k vermek istemem 😀

İndirim yakalarsam dediğiniz mantıklı. Yani bir bilgisayarada tutup 40-45 k vermek istemem 😀
Attığım laptop zaten indirimde sayılır, fiyatı en uygun laptoplardan.

Attığım laptop zaten indirimde sayılır, fiyatı en uygun laptoplardan.

Ürün bilgisinde FreeDOS olduğu yazıyor. Pek FreeDOS alma taraftarı değilim uğraşmak istemiyorum kurmakla. W11 olarak almak istiyorum varmıdır bilginiz var mı?

Ürün bilgisinde FreeDOS olduğu yazıyor. Pek FreeDOS alma taraftarı değilim uğraşmak istemiyorum kurmakla. W11 olarak almak istiyorum var mıdır bilginiz var mı?

Bakacağım. Öneri için teşekkürler🙂

Ürün bilgisinde FreeDOS olduğu yazıyor. Pek FreeDOS alma taraftarı değilim uğraşmak istemiyorum kurmakla. W11 olarak almak istiyorum var mıdır bilginiz var mı?
Sırf Windows 11 ile geliyor diye 25k'lık laptopu 35k'ya alabilirsiniz. Size önerim 200 TL'ye OEM lisans ile 100 TL'ye USB bellek almanız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı