Acer Nitro 5 RTX 4060 alınır mı?

eymenoperfecto

Zeptopat
Daha fazla  
Hayırlı bayramlar 30K-45K laptop bakıyorum 4060'lı. Sizce bu laptop alınır mı? Isınma konusunda üzer mi? Ben PlayStation 5 Pro sahibiyim, çok yüksek düzeyde oyunları oradan oynayacağım zaten, laptopta Xbox Game Pass'daki Forza Horizon 5 ve Call of Duty gibi oyunları oynayacağım. Bu laptop iyi değilse yerine önerebileceğiniz var mıdır? Şimdiden teşekkürler dostlar. https://www.hepsiburada.com/acer-ni...r-bilgisayar-nh-qm0ey-00b-16-pm-HBC00005LRSRM

Son düzenleyen: Moderatör:
bu bilgisayarın ısınma sorunu olur mu sence hocam?

Nitro 5 ler stock olarak cidden berbat bir termal macunla geliyor hocam. Sıcak calisacaktir ama termal macun ve temizlik bakimi yapildiktan sonra fazlaca serin calistigi bir gercek. Kendiniz yaparsanız bakımı PTM7950 oneririm simdiden hatta.

acer dışında asus tuf düşündüm ama o dahada ısınıyor diyorlar. Umarım pişman kalmama acerden

ö
öneriniz için sağolun hocam ama 48 e çıkamam maalesef 45 i anca böyle çok iyi olursa zorlayabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…