ACER Nitro 5 RTX 4060 vs Acer Predator RTX 3070 Ti

Salvo Sarsılmaz

Hectopat
Daha fazla  

Bu iki bilgisayardan birini alacağım 3070 sanırım daha iyi ama 4060 olanında işlemcisi daha iyi. Hangisini seçmem doğru olur sizce? Bir de ikisinin de işlemcisi Intel, AMD Ryzen alsam daha mı iyi olur bilemedim. Öneriniz varsa atabilirsiniz. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Predator daha premium bir laptop. Yalnız 4XXX serisinin yazılım desteği ve güncelliği ile ben 4060 cihazı tercih ederdim.
Bu arada 12700H Nitro 5 de bulunabilir.

Predator daha premium bir laptop. Yalnız 4xxx serisinin yazılım desteği ve güncelliği ile ben 4060 cihazı tercih ederdim.
Bu arada 12700H Nitro 5 de bulunabilir.

Bende o konuda kararsız kaldım biraz da Predator Nitro'dan daha üst diye alsam mı dedim de bir de 4060 daha mı mantıklı diyorsunuz yani 3070 Ti FPS bakımından daha iyi sanırım ama güncellik bakımından 4060 alıyor bilemedim.

Bende o konuda kararsız kaldım biraz da Predator Nitro'dan daha üst diye alsam mı dedim de bir de 4060 daha mı mantıklı diyorsunuz yani 3070 Ti FPS bakımından daha iyi sanırım ama güncellik bakımından 4060 alıyor bilemedim.
arada o kadar fps farkı yok frame generation ile rtx 4060 geçer hem daha iyi ray tracing performansı alırsın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı