hawkeyes Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mayıs 2016 Mesajlar 1.293 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2023 #11 gncdgms dedi: Atarmısınız banada bakayım. Ben daha karar veremedim alana kadar 20 bin TL'yi geçecek gibi Model hangisi hocam. Genişletmek için tıkla... Amazon.com.tr
gncdgms dedi: Atarmısınız banada bakayım. Ben daha karar veremedim alana kadar 20 bin TL'yi geçecek gibi Model hangisi hocam. Genişletmek için tıkla... Amazon.com.tr
Sinyor Ezio Auditore Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 4.621 Makaleler 8 Çözümler 20 Yer Ankara 21 Haziran 2023 #12 gncdgms dedi: Atarmısınız banada bakayım. Ben daha karar veremedim alana kadar 20 bin TL'yi geçecek gibi Model hangisi hocam. Genişletmek için tıkla... Lenovo IdeaPad veya Nitro 5 alacağım bende.
gncdgms dedi: Atarmısınız banada bakayım. Ben daha karar veremedim alana kadar 20 bin TL'yi geçecek gibi Model hangisi hocam. Genişletmek için tıkla... Lenovo IdeaPad veya Nitro 5 alacağım bende.
G gncdgms Hectopat Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 172 21 Haziran 2023 #13 hawkeyes dedi: Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Bilgisayarlardan çok anlamıyorum ama Windows kurulumu kolay mıdır yoksa zahmetli bir iş mi?
hawkeyes dedi: Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Bilgisayarlardan çok anlamıyorum ama Windows kurulumu kolay mıdır yoksa zahmetli bir iş mi?
hawkeyes Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mayıs 2016 Mesajlar 1.293 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2023 #14 gncdgms dedi: Bilgisayarlardan çok anlamıyorum ama Windows kurulumu kolay mıdır yoksa zahmetli bir iş mi? Genişletmek için tıkla... Hayır, zahmetli değil. USB ile kurulum yaptım.
gncdgms dedi: Bilgisayarlardan çok anlamıyorum ama Windows kurulumu kolay mıdır yoksa zahmetli bir iş mi? Genişletmek için tıkla... Hayır, zahmetli değil. USB ile kurulum yaptım.
gen2 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Aralık 2019 Mesajlar 10.107 Makaleler 1 Çözümler 70 21 Haziran 2023 #15 Konu yanlis yerde moderator arkadasim.