F ferhatr Hectopat Katılım 30 Haziran 2013 Mesajlar 131 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2020 #1 Merhaba arkadaşlar. Bugün oyun oynarken bilgisayar biraz fazla ısındı. Sonra birden şarj bağlantısı koptu bilgisayarı. N baktığımda sarj aleti de bayağı ısınmıştı şimdi takıyorum ve şarj aleti çalışmıyor. Sebebi ne olabilir? Bozulmuş mudur?
Merhaba arkadaşlar. Bugün oyun oynarken bilgisayar biraz fazla ısındı. Sonra birden şarj bağlantısı koptu bilgisayarı. N baktığımda sarj aleti de bayağı ısınmıştı şimdi takıyorum ve şarj aleti çalışmıyor. Sebebi ne olabilir? Bozulmuş mudur?
RotasızBey Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2019 Mesajlar 4.775 Çözümler 6 Yer BesDokuz Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2020 #2 Bozulmuş olabilir ürünün garantisi vs. var mı? Garanti var ise yolla gitsin.
F ferhatr Hectopat Katılım 30 Haziran 2013 Mesajlar 131 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2020 #3 RotasızBey dedi: Bozulmuş olabilir ürünün garantisi vs. var mı? Garanti var ise yolla gitsin. Genişletmek için tıkla... Evet garantisi var fakat şuan belgesi yanımda değil. Ben tamirciye versem o onarsa şarj aletini garantisi bozulur mu bilgisayarın?
RotasızBey dedi: Bozulmuş olabilir ürünün garantisi vs. var mı? Garanti var ise yolla gitsin. Genişletmek için tıkla... Evet garantisi var fakat şuan belgesi yanımda değil. Ben tamirciye versem o onarsa şarj aletini garantisi bozulur mu bilgisayarın?
RotasızBey Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2019 Mesajlar 4.775 Çözümler 6 Yer BesDokuz Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2020 #4 Bence direk garantiye yolla dostum tamir edilebilir bir arızadır vericeğin adam yapamaz daha da bozar sonra garantiye yollarsın sıkıntıya düşersin.
Bence direk garantiye yolla dostum tamir edilebilir bir arızadır vericeğin adam yapamaz daha da bozar sonra garantiye yollarsın sıkıntıya düşersin.