Acer Nitro 5 şarj olmuyor

pwleredal

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
30 dk önce pil gücünde internette takıldım video falan izledim. Ardından %10'da düşük pil uyarısı geldi önemsemedim sonra şarjım bitti prize bağlayıp bilgisayarı açtığımda şarjın hiç dolmadığını fark ettim.

Ekran görüntüsü 2023-09-09 130649.png

Acer Care Center'da pil sağlığını denetledim ancak sağlıklı görünüyor uygulamada.
acer care center.png

Hocam kalibrasyona bastım ancak 10-15 dakikadır devam ediyor bu ne kadar sürer tahmini?

Daha önce ihtiyacım olmadığı için yapmamıştım, ne kadar sürer bilmiyorum maalesef. Kalibrasyonu başlatmadan önce yapılması gerekenler yazıyor olması lazım, adımları uyguladıysanız sorun olmaz.

Daha önce ihtiyacım olmadığı için yapmamıştım, ne kadar sürer bilmiyorum maalesef. Kalibrasyonu başlatmadan önce yapılması gerekenler yazıyor olması lazım, adımları uyguladıysanız sorun olmaz.
Hocam kalibrasyon işlemi bitti ama kontrol edilmedi olarak yazıyordu uygulamada. Ardından deneme amaçlı fişi çektim ve bilgisayar kapandı aniden. Galiba pil göçmüş siz ne düşünüyorsunuz?

Hocam kalibrasyon işlemi bitti ama kontrol edilmedi olarak yazıyordu uygulamada. Ardından deneme amaçlı fişi çektim ve bilgisayar kapandı aniden. Galiba pil göçmüş siz ne düşünüyorsunuz?

Bence uygulama buga falan girmiş ve kalibrasyonu doğru yapmamış olabilir. Bilgisayar şarjını %3'e getirdiniz mi? Cihazım yanımda olmadığı için işlem detaylarına tam bakamıyorum.

Bence uygulama buga falan girmiş ve kalibrasyonu doğru yapmamış olabilir. Bilgisayar şarjını %3'e getirdiniz mi? Cihazım yanımda olmadığı için işlem detaylarına tam bakamıyorum.
Hocam şarjı %3'e getiremiyorum ki. Daha yeni %2 olmuş 30 dakikada. Zaten gücü kestiğim anda bilgisayar kapanıyor.

Hocam bunun BIOS güncellemeyle alakası olmasın? Dün güncelledik ondan sonra oldu gibi ama tesadüf de olmuş olabilir.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı