Benim cihazım 1.5 senelik iken bu oldu ben RAM ve SSD takmıştım telefon açıp dürüstçe sordum benimle alakalı olmayan bir problem yaşıyorum muhtemelen adaptörüm bozuldu diye onlarda RAM ve SSD değişimi yaptıysanız garantisi muhtemelen devam etmiyordur ama siz bir gönderin yine de bakalım dediler açıkçası sonucun az çok ne olduğunu tahmin ettiğim için göndermedim kendim çözüm aramaya başladım ama tabii ki benim yaptığım doğrusu değil bunu kesinlikle önermiyorum. Şu an trn diye bir adaptör markası buldum oradan muadil adaptör sipariş ettim 1 haftadır onu kullanıyorum şu an hiçbir problem yaşamadım test değerleri voltaj değerleri de normal gözüküyor ve 1 yıllık bir ürün garanti desteği var ama yaklaşık bir 5-6 ay kullanmadan bunu al diye kimseye öneremem çünkü bende daha henüz tam deneyimlemedim zaten orijinalini kendi imkanlarınla bulmak inanılmaz zor sattığını iddia eden birkaç yer var infostar gibi ama onların da genel olarak kullanıcı yorumları kötü biraz kumar durumu var yani. Benimki model olarak AN515-58'di orijinal servisini arayıp ne kadara getirebiliriz yurt dışından diye sorduğumda 9.500 TL fiyat çektiler bende 3.300 TL'ye dediğim marka adaptörü aldım ki o 9.500 TL'nin en az yarısından fazlası yurt dışından getirme bedeli olduğunu söyledi konuştuğum kişi.