Acer Nitro 5 termal macun nasıl önerisi

mrktlr

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selamlar sizden kullandığım Acer laptop için termal macun önerisi almak istiyorum. Ne önerirsiniz? İşlemci yük altında 90-91-92 dereceleri bulabiliyor, ekran kartı da keza aynı şekilde oyunlarda 89-90 civarlarında dolanıyor. Aşırı ısındığını düşünüyorum siz ne diyorsunuz? Bilgisayarı alalı 2 sene oldu hatta geçiyor bile. Bir de çevrede bilgisayarcı yok (gariban bir ilçedeyim şu an) o yüzden kendim değiştirmeyi deneyeceğim önerileriniz nelerdir? İzopropil alkol vb. ,topraklamayı nasıl yapabilirim? Şimdiden teşekkürler. Bütçe çok çok pahalı olmadığı sürece önemli değil yeter ki soğutayım biraz bilgisayarı.

Ptm7950 alabilirsiniz. Soğutma performansı olarak çok iyi yerlere gelir
Açarken aklınızda bulunsun pili direkt çıkartın, bir kısadevre vb durumda direkt anakart sıkıntısı yaşayabilirsiniz
Acer nitro kasası kolay açılıyor, ınternetten bakarak yapabilirsiniz. Faz değişimli pad değil illa macun derseniz Mx4 tavsiye ederim

Biraz önce tam o konudaydım. Yani pek anlamıyorum açıkçası bu işlerden hangisi daha iyi performans veriyorsa onu alayım. Pad ya da termal macun farketmez.

Biraz önce tam o konudaydım. Yani pek anlamıyorum açıkçası bu işlerden hangisi daha iyi performans veriyorsa onu alayım. Pad ya da termal macun farketmez.
Pad çok daha mantıklı, çok daha serin ve dolayısıyla performanslı çalışıyor. Sürmek birazcık farklı gelebilir ama performans olarak çok daha iyi olacaktır

Tamamdır çok teşekkür ederim siparişi vereyim o zaman ne zaman gelirse artık

Pad çok daha mantıklı, çok daha serin ve dolayısıyla performanslı çalışıyor. Sürmek birazcık farklı gelebilir ama performans olarak çok daha iyi olacaktır.

Thermalright heilos kullanıyorum Nitro 5’te memnunum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…