Acer Nitro 5 vs ASUS FA706IU

O Z A N

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, ben bu yıl üniversiteye başlayan bir öğrenciyim. Derslerde AutoCAD ve 3DS Max gibi programlar kullanmamız gerekiyor. Bundan dolayı yeni bir bilgisayar almaya karar verdim fakat iki bilgisayar arasında kaldım. i7 10.nesil olan 1650 Ti mı yoksa Ryzen 7 4800H olan 1660 Ti mı karar veremedim. Laptop kısmında Ryzen'in daha geride kaldığını duymuştum, sizce hangisini almalıyım?
1.laptop: Acer Nitro 5 i7 10750H.
2.laptop: ASUS FA706IU.
(BAŞKA TAVSİYELERE AÇIĞIM)

Son düzenleme:
3. Nesilde Ryzen çok kötüydü fakat 4. Nesil ile Mobil'de ciddi anlamda bir zıplayış gerçekleştirdi. Daha az ısınıyor (7 nm) ve daha güçlü oluyor. Youtube'den videolarını izleyebilirsiniz :)

Merhaba, ben bu yıl üniversiteye başlayan bir öğrenciyim. Derslerde AutoCAD ve 3DS Max gibi programlar kullanmamız gerekiyor. Bundan dolayı yeni bir bilgisayar almaya karar verdim fakat iki bilgisayar arasında kaldım. i7 10.nesil olan 1650 Ti mı yoksa Ryzen 7 4800H olan 1660 Ti mı karar veremedim. Laptop kısmında Ryzen'in daha geride kaldığını duymuştum, sizce hangisini almalıyım?
1.laptop: Acer Nitro 5 i7 10750H.
2.laptop: ASUS FA706IU.
İki bilgisayarı da yeni satın almış arkadaşlarım var. Asus kullanan çok memnunum diyor. Acer alan daha iki gün önce aldığı için net bir şey söyleyemeyiz.
Benim fikrimi sorarsanız;
İntelden şaşmayın derim.

Acer Nitro 5 2020 diyorum. Sebebi ise ASUS TUF Gaming A15/17 soğutmasının berbat ötesi olması.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı