Lanidrac Megapat Katılım 23 Ağustos 2015 Mesajlar 306 Yer Rize Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi 13 Eylül 2022 #11 Xperiuss dedi: @Lanidrac @Artoria Pendragon arkadaşlar desteginiz için sagolun atmış oldunuz . Acer Nitro 5 11.Nesil Core i5 11400H-16Gb-512Gb Ssd-17.3inc-Rtx3060 6Gb-Freedos fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da bu bilgisayarı aldım . Genişletmek için tıkla... Neden Asus TUF olan modeli almadınız?
Xperiuss dedi: @Lanidrac @Artoria Pendragon arkadaşlar desteginiz için sagolun atmış oldunuz . Acer Nitro 5 11.Nesil Core i5 11400H-16Gb-512Gb Ssd-17.3inc-Rtx3060 6Gb-Freedos fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da bu bilgisayarı aldım . Genişletmek için tıkla... Neden Asus TUF olan modeli almadınız?
M morphed Hectopat Katılım 9 Ağustos 2022 Mesajlar 762 Çözümler 6 13 Eylül 2022 #12 Ekran kartı daha zayıf olduğu için almamıştır. 3060 daha güçlü bir kart, yani daha yüksek fps verebilir oyunlarda.
Ekran kartı daha zayıf olduğu için almamıştır. 3060 daha güçlü bir kart, yani daha yüksek fps verebilir oyunlarda.
Lanidrac Megapat Katılım 23 Ağustos 2015 Mesajlar 306 Yer Rize Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi 13 Eylül 2022 #13 morphed dedi: Ekran kartı daha zayıf olduğu için almamıştır. 3060 daha güçlü bir kart, yani daha yüksek fps verebilir oyunlarda. Genişletmek için tıkla... Üniversite için yüksek işlemci gücü olan bir model bakıyordu ama fikrini değiştirmiş arkadaş galiba.
morphed dedi: Ekran kartı daha zayıf olduğu için almamıştır. 3060 daha güçlü bir kart, yani daha yüksek fps verebilir oyunlarda. Genişletmek için tıkla... Üniversite için yüksek işlemci gücü olan bir model bakıyordu ama fikrini değiştirmiş arkadaş galiba.
Xperiuss Hectopat Katılım 4 Eylül 2020 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2022 #14 Lanidrac dedi: Neden Asus TUF olan modeli almadınız? Genişletmek için tıkla... Satın aldığım yerde o yoktu hem ekranı büyuk olması hemde 3060 olduğu için tercih ettim işlemci kullanacağım programlarda fazlasıyla yeteceğini düşünüyorum. Bide Asus çok ısındığını söylüyorlar çoğu yerde tercih etmememin sebeblerinden biriside o .
Lanidrac dedi: Neden Asus TUF olan modeli almadınız? Genişletmek için tıkla... Satın aldığım yerde o yoktu hem ekranı büyuk olması hemde 3060 olduğu için tercih ettim işlemci kullanacağım programlarda fazlasıyla yeteceğini düşünüyorum. Bide Asus çok ısındığını söylüyorlar çoğu yerde tercih etmememin sebeblerinden biriside o .