FPS oyunları seviyorsan 17 inç olan Acer'ı alman lazım zaten Nitro'lar kendini kanıtlamış modeller ve soğutmaları tufa göre daya iyi oluyor. Kesinlikle Acer.
FPS oyunları seviyorsan 17 inç olan Acer'ı alman lazım zaten Nitro'lar kendini kanıtlamış modeller ve soğutmaları tufa göre daya iyi oluyor. Kesinlikle Acer.
Bende aceri almayı düşünüyorum ama acer hakkında ekran ms sürelerinin aşırı fazla olduğunu duymuştum onun için tam emin olamadım ama o sorun galiba eski modeller de varmış
Doğru. Ama bu teknik olarak güzel bir etken fanlari daha hızlı dönüyor ve daha iyi soğutuyor. Asusun kasa kalitesi çok daha iyi. Bilemiyorum ben Asus alırdım.
Acer aldığın için Aceri tavsiye etmen normal. Kasa kalitesi kesin olarak Asus daha iyi ama panel kalitesi olarak da Asusun daha iyi olduğunu hatırlıyorum.
Acer aldığın için Acer'i tavsiye etmen normal. Kasa kalitesi kesin olarak ASUS daha iyi ama panel kalitesi olarak da ASUS'un daha iyi olduğunu hatırlıyorum.
Aldığim için neden tavsiye edeyim dostum kuzenimle aynı gün aldık o TUF aldı ben Acer ayni özelliklerde sogutma performansi Acer'da bariz sekilde daha iyi.