Acer Nitro 5 vs ASUS TUF Gaming A15

Arkadaşlar şu 3 laptop arasında kaldım. Da bir el atar mısınız?

Bu iki Acer laptopun fiyatı neden aynı acaba ekran boyutları ve kalitesi farklı olmasına rağmen?
Bunların ekran ms süreleri kaç acaba bilen var mı?

Bu ASUS'un da işlemcisi daha yeni ama galiba i7 12700H daha güçlü.
ASUS'un da ekran ms süresi kaç acaba bilen var mı?

Genel olarak ekran süresini FPS oynamayı seven birisi olduğum için merak ediyorum.

Sizce hangisini almak daha mantıklı?

@Losethyy kanka senin Acer'ler hakkında bilgin vardı bir el atarsan çok iyi olur.
Fiyat farkı satıcının farklı olmasından kaynaklanıyor. Acer ürünlerin tepkime süresi 3 ms. Zaten özellikler kısmında belirtilmiş. Asus tuf ekran tepkimesi 7 ms diye hatırlıyorum. Her iki işlemci de performans olarak çok benzer. Ryzen işlemci 4 nm ve 2023 yılında piyasaya çıkmış . i7 işlemcili 12. nesil olması dezavantajı. 13. nesil olsa direkt Acer alın derdim. Yine de performans olarak üç cihaz da sizi üzmez hocam 🧐

Hocam bende Acer Nitro ile ASUS TUF arasindayim Acer'larin fan sesi cok fazla diyorlar dogru mudur?

İkisi de oyuncu laptopu fan sesleri fazla olacak zaten Nitro'nun soğutması TUF'ın soğutmasını tokatlıyor.

Bende Acer'i almayı düşünüyorum ama Acer hakkında ekran ms sürelerinin aşırı fazla olduğunu duymuştum onun için tam emin olamadım ama o sorun galiba eski modeller de varmış.

Model kaliteli bir model muhtemelen dediğiniz gibi eski modellerdedir.

Asus Tuf 25ms değil 3ms resmi kendi sitesinden kontrol edebilrisiniz.

Tüm özelliklerini şeffaf bir şekilde Asus paylaşıyor. Acerin ms değerini öğrenmek istiyorsan müşteri temsilciliğini arayıp resmi bilgi almalısın. Ürünlerini kodlarını al ve müşteri temsilcisine sorup teyyit ettir. Sitelerde bulamıyorsan eğer muhtemelen hoşuna gitmeyecek bir rakam karşına çıkabilecektir umarım rakam çıkar. zira 25ms çok oluyor. Kolay gelsin hocam.

Asus Tuf 25ms değil 3ms resmi kendi sitesinden kontrol edebilrisiniz.

Tüm özelliklerini şeffaf bir şekilde Asus paylaşıyor. Acerin ms değerini öğrenmek istiyorsan müşteri temsilciliğini arayıp resmi bilgi almalısın. Ürünlerini kodlarını al ve müşteri temsilcisine sorup teyyit ettir. Sitelerde bulamıyorsan eğer muhtemelen hoşuna gitmeyecek bir rakam karşına çıkabilecektir umarım rakam çıkar. zira 25ms çok oluyor. Kolay gelsin hocam.

Quad Hd olan 3ms.

Dosya Ekleri

• asus.jpg
    asus.jpg
    63,9 KB · Görüntüleme: 116
Son düzenleme:
Aldığim için neden tavsiye edeyim dostum kuzenimle aynı gün aldık o TUF aldı ben Acer ayni özelliklerde sogutma performansi Acer'da bariz sekilde daha iyi.

Gec cevap veriyorum ama ASUS tuff G-Helper ile. Kullanilmasini o arkadisina söylemeni tavsiye ederim G-Helper ile 10 15 derece düsüyor 50% pil ömrü artiyir G-Helper ile kullanildiginda ASUS tuff.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı