Roodex Decipat Katılım 5 Eylül 2024 Mesajlar 1.767 Çözümler 4 Yer Sweden Daha fazla Sistem Özellikleri i3 12100f / RTX 3060 12 GB / 16 GB RAM Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2024 #11 ZynpSK dedi: Konfordan kastınız nedir? Genişletmek için tıkla... Gurultulu fan sesine ragmen iyi olmayan sogutma sistemi, masa titriyor o derece.
ZynpSK dedi: Konfordan kastınız nedir? Genişletmek için tıkla... Gurultulu fan sesine ragmen iyi olmayan sogutma sistemi, masa titriyor o derece.
ZynpSK Hectopat Katılım 19 Nisan 2021 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Kadın 6 Eylül 2024 #12 Roodex dedi: Gurultulu fan sesine ragmen iyi olmayan sogutma sistemi, masa titriyor o derece. Genişletmek için tıkla... Videodan görmüştüm ben de dereceler normal görünüyordu ama ses konusunda haklısınız.
Roodex dedi: Gurultulu fan sesine ragmen iyi olmayan sogutma sistemi, masa titriyor o derece. Genişletmek için tıkla... Videodan görmüştüm ben de dereceler normal görünüyordu ama ses konusunda haklısınız.
Roodex Decipat Katılım 5 Eylül 2024 Mesajlar 1.767 Çözümler 4 Yer Sweden Daha fazla Sistem Özellikleri i3 12100f / RTX 3060 12 GB / 16 GB RAM Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2024 #13 ZynpSK dedi: Videodan görmüştüm ben de dereceler normal görünüyordu ama ses konusunda haklısınız. Genişletmek için tıkla... Macunu iyi degil bu arada, bir sure sonra kaliteli bir sey ile degistirin.
ZynpSK dedi: Videodan görmüştüm ben de dereceler normal görünüyordu ama ses konusunda haklısınız. Genişletmek için tıkla... Macunu iyi degil bu arada, bir sure sonra kaliteli bir sey ile degistirin.
ZynpSK Hectopat Katılım 19 Nisan 2021 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Kadın 7 Eylül 2024 #14 Roodex dedi: Macunu iyi degil bu arada, bir sure sonra kaliteli bir şey ile degistirin. Genişletmek için tıkla... Genel olarak ne önerirdiniz 40k bandında?
Roodex dedi: Macunu iyi degil bu arada, bir sure sonra kaliteli bir şey ile degistirin. Genişletmek için tıkla... Genel olarak ne önerirdiniz 40k bandında?
Roodex Decipat Katılım 5 Eylül 2024 Mesajlar 1.767 Çözümler 4 Yer Sweden Daha fazla Sistem Özellikleri i3 12100f / RTX 3060 12 GB / 16 GB RAM Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2024 #15 ZynpSK dedi: Genel olarak ne önerirdiniz 40k bandında? Genişletmek için tıkla... Teknosa sart oldugu icin bir sey oneremem maalesef.
ZynpSK dedi: Genel olarak ne önerirdiniz 40k bandında? Genişletmek için tıkla... Teknosa sart oldugu icin bir sey oneremem maalesef.
Yeyil Kilopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 6.947 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2024 #16 Bu arada Nitro 5 gayet guzel fanlari hiç 4-5knin ustune cikmadi yaklasik 7 8 aydir. Ama o fiyata Nitro 16 bulunur Hepsiburada'dan falan.
Bu arada Nitro 5 gayet guzel fanlari hiç 4-5knin ustune cikmadi yaklasik 7 8 aydir. Ama o fiyata Nitro 16 bulunur Hepsiburada'dan falan.
Roodex Decipat Katılım 5 Eylül 2024 Mesajlar 1.767 Çözümler 4 Yer Sweden Daha fazla Sistem Özellikleri i3 12100f / RTX 3060 12 GB / 16 GB RAM Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2024 #17 Yeyil dedi: Bu arada Nitro 5 gayet guzel fanlari hiç 4-5knin ustune cikmadi yaklasik 7 8 aydir. Ama o fiyata Nitro 16 bulunur Hepsiburada'dan falan. Genişletmek için tıkla... Performans moduna alsana sana zahmet. Nitro 5 varsayilan modda ne kadar isinirsa isinsin fanlari 6-7k RPM yapmiyor zaten.
Yeyil dedi: Bu arada Nitro 5 gayet guzel fanlari hiç 4-5knin ustune cikmadi yaklasik 7 8 aydir. Ama o fiyata Nitro 16 bulunur Hepsiburada'dan falan. Genişletmek için tıkla... Performans moduna alsana sana zahmet. Nitro 5 varsayilan modda ne kadar isinirsa isinsin fanlari 6-7k RPM yapmiyor zaten.
Yeyil Kilopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 6.947 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2024 #18 Roodex dedi: Performans moduna alsana sana zahmet. Nitro 5 varsayilan modda ne kadar isinirsa isinsin fanlari 6-7k RPM yapmiyor zaten. Genişletmek için tıkla... Nitro 5 isinmiyor cunku o kadar ? Performans modundaysa FPS artmiyor sadece fanlar daha cok sogutmak icin hizli donuyor.
Roodex dedi: Performans moduna alsana sana zahmet. Nitro 5 varsayilan modda ne kadar isinirsa isinsin fanlari 6-7k RPM yapmiyor zaten. Genişletmek için tıkla... Nitro 5 isinmiyor cunku o kadar ? Performans modundaysa FPS artmiyor sadece fanlar daha cok sogutmak icin hizli donuyor.
Roodex Decipat Katılım 5 Eylül 2024 Mesajlar 1.767 Çözümler 4 Yer Sweden Daha fazla Sistem Özellikleri i3 12100f / RTX 3060 12 GB / 16 GB RAM Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2024 #19 Yeyil dedi: Nitro 5 isinmiyor cunku o kadar ? Performans modundaysa FPS artmiyor sadece fanlar daha cok sogutmak icin hizli donuyor. Genişletmek için tıkla... Performans modunda GPU ve CPU daha fazla guc cekiyor. Kendi kullandigin cihazdan haberin yok daha.
Yeyil dedi: Nitro 5 isinmiyor cunku o kadar ? Performans modundaysa FPS artmiyor sadece fanlar daha cok sogutmak icin hizli donuyor. Genişletmek için tıkla... Performans modunda GPU ve CPU daha fazla guc cekiyor. Kendi kullandigin cihazdan haberin yok daha.
Yeyil Kilopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 6.947 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2024 #20 Roodex dedi: Performans modunda GPU ve CPU daha fazla guc cekiyor. Kendi kullandığın cihazdan haberin yok daha. Genişletmek için tıkla... Cihazi kendim kullanıyorum performans modunda FPS'i artmıyor diyorum. Seninde kullanmadan Google'dan baktigini varsayiyorum :d
Roodex dedi: Performans modunda GPU ve CPU daha fazla guc cekiyor. Kendi kullandığın cihazdan haberin yok daha. Genişletmek için tıkla... Cihazi kendim kullanıyorum performans modunda FPS'i artmıyor diyorum. Seninde kullanmadan Google'dan baktigini varsayiyorum :d