Acer Nitro 5 vs Casper Excalibur G870

Videodan görmüştüm ben de dereceler normal görünüyordu ama ses konusunda haklısınız.
Macunu iyi degil bu arada, bir sure sonra kaliteli bir sey ile degistirin.

Bu arada Nitro 5 gayet guzel fanlari hiç 4-5knin ustune cikmadi yaklasik 7 8 aydir. Ama o fiyata Nitro 16 bulunur Hepsiburada'dan falan.

Bu arada Nitro 5 gayet guzel fanlari hiç 4-5knin ustune cikmadi yaklasik 7 8 aydir. Ama o fiyata Nitro 16 bulunur Hepsiburada'dan falan.
Performans moduna alsana sana zahmet.

Nitro 5 varsayilan modda ne kadar isinirsa isinsin fanlari 6-7k RPM yapmiyor zaten.

Performans moduna alsana sana zahmet.

Nitro 5 varsayilan modda ne kadar isinirsa isinsin fanlari 6-7k RPM yapmiyor zaten.

Nitro 5 isinmiyor cunku o kadar ? Performans modundaysa FPS artmiyor sadece fanlar daha cok sogutmak icin hizli donuyor.

Nitro 5 isinmiyor cunku o kadar ? Performans modundaysa FPS artmiyor sadece fanlar daha cok sogutmak icin hizli donuyor.
Performans modunda GPU ve CPU daha fazla guc cekiyor. Kendi kullandigin cihazdan haberin yok daha.

Performans modunda GPU ve CPU daha fazla guc cekiyor. Kendi kullandığın cihazdan haberin yok daha.

Cihazi kendim kullanıyorum performans modunda FPS'i artmıyor diyorum. Seninde kullanmadan Google'dan baktigini varsayiyorum :d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…