İsims1z Picopat Katılım 27 Mayıs 2022 Mesajlar 404 Çözümler 1 18 Ağustos 2022 #11 ardabbx dedi: Bunun için çok ısınıyor denmiş ama. Genişletmek için tıkla... İşlemci çok ısınmıyor diye bilmiyorum. Bilgisayarın altında, arkasında, klavyesinin üstünde bile hava kanalları var nasıl ısınacak?
ardabbx dedi: Bunun için çok ısınıyor denmiş ama. Genişletmek için tıkla... İşlemci çok ısınmıyor diye bilmiyorum. Bilgisayarın altında, arkasında, klavyesinin üstünde bile hava kanalları var nasıl ısınacak?
ardabbx Hectopat Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 455 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2022 #12 İsims1z dedi: İşlemci çok ısınmıyor diye bilmiyorum. Bilgisayarın altında, arkasında, klavyesinin üstünde bile hava kanalları var nasıl ısınacak? Genişletmek için tıkla... Kullanıcı yorumlarını söyledim.
İsims1z dedi: İşlemci çok ısınmıyor diye bilmiyorum. Bilgisayarın altında, arkasında, klavyesinin üstünde bile hava kanalları var nasıl ısınacak? Genişletmek için tıkla... Kullanıcı yorumlarını söyledim.
İsims1z Picopat Katılım 27 Mayıs 2022 Mesajlar 404 Çözümler 1 18 Ağustos 2022 #13 ardabbx dedi: Kullanıcı yorumlarını söyledim. Genişletmek için tıkla... Deneyimlemiş birisi olarak söylüyorum çok ısınmıyor. Bu Victus'a bakabilirisiniz, 12. nesil i5 var kaçırmayın derim. 12. nesil i5 nedir demeyin 11. nesil i7 performansı veriyor.
ardabbx dedi: Kullanıcı yorumlarını söyledim. Genişletmek için tıkla... Deneyimlemiş birisi olarak söylüyorum çok ısınmıyor. Bu Victus'a bakabilirisiniz, 12. nesil i5 var kaçırmayın derim. 12. nesil i5 nedir demeyin 11. nesil i7 performansı veriyor.
ardabbx Hectopat Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 455 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2022 #14 İsims1z dedi: Deneyimlemiş birisi olarak söylüyorum çok ısınmıyor. Bu Victus'a bakabilirisiniz, 12. nesil i5 var kaçırmayın derim. 12. nesil i5 nedir demeyin 11. nesil i7 performansı veriyor. Genişletmek için tıkla... Bakacağım teşekkürler.
İsims1z dedi: Deneyimlemiş birisi olarak söylüyorum çok ısınmıyor. Bu Victus'a bakabilirisiniz, 12. nesil i5 var kaçırmayın derim. 12. nesil i5 nedir demeyin 11. nesil i7 performansı veriyor. Genişletmek için tıkla... Bakacağım teşekkürler.