Acer Nitro 5 vs HP Victus 16

madnex

Femtopat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
HP Victus 16 öneririm. Zaten acer nitro 5 8 GB RAM'e sahip şuan en düşük 16 lazım gibi

HP Victus 16 öneririm. Zaten acer nitro 5 8 GB RAM'e sahip şuan en düşük 16 lazım gibi
Peki ramlerin eşit olduğunu düşünürsek yine de Victus mu dersiniz?

Birkaç günden beri araştırıyorum Victus soğutma olarak daha önde gibi.Sizlerce işlemci konusunda hangisi?

Birkaç günden beri araştırıyorum Victus soğutma olarak daha önde gibi.Sizlerce işlemci konusunda hangisi?

Peki ramlerin eşit olduğunu düşünürsek yine de Victus mu dersiniz?
pek bir fark yok da HP Victus un ekranı biraz daha büyük ve hp victus kullanan arkadaşlarım var memnunlar

Sırf müşteri hizmetleri ve yazılım desteği yüzünden bile Victus 16 tercih edilebilir.

Nitro 5 lerin de iki tipi vardı.
Buradaki iyi olanı. Çok bölgeli RGB klavye + 165 hz 3ms ekran.
Diğer tipi tek renk RGB + 144 hz 20ms ekran.

Hata var ise düzeltiver @YüzbaşıJohnPrice hocam.

Kesinlikle soğutma olarak daha iyi. 1,5 senedir kulanıyorum sadece macun kuruduğu için ısınmaya başlamıştı garantiye gönderdim macunu değiştirdiler. Acer Nitro kullanan bir arkadaşım ekran menteşesinden muzdarip.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…