Lenovo Ideapad L340 81LL000YTX i7-9750H 16 GB 1 TB + 256 GB SSD GTX1650 17.3" Full HD Notebook arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Acer'i övenlere yazmak istiyorum. İkinci el Acer laptoplara bakmanızı öneriyorum. Anakart, ekran kartı, işlemciden kaynaklı arızalardan dolayı insanlar 7-8K laptopları 2-3K ya veriyor.
Lenovo Ideapad L340 81LL000YTX i7-9750H 16 GB 1 TB + 256 GB SSD GTX1650 17.3" Full HD Notebook arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Acer'i övenlere yazmak istiyorum. İkinci el Acer laptoplara bakmanızı öneriyorum. Anakart, ekran kartı, işlemciden kaynaklı arızalardan dolayı insanlar 7-8K laptopları 2-3K ya veriyor.
Acer o kadar da kalitesiz bir marka değil ama. 15 yıllık Acer laptop var evimizde hala annem iş için kullanıyor. Hiçbir parçası değişmedi. Hiç tamire gitmedi.
Hem işlemcisi hem ekran kartı hem depolama alanı attıklarımdan kötü. Ancak ekranı daha büyük.
Acer o kadar da kalitesiz bir marka değil ama. 15 yıllık Acer laptop var evimizde hala annem iş için kullanıyor. Hiçbir parçası değişmedi. Hiç tamire gitmedi.
Hem işlemcisi hem ekran kartı hem depolama alanı attıklarımdan kötü. Ancak ekranı daha büyük.
Merhabalar. Geçenlerde laptop tavsiyesi için konu açmıştım ve önerilenlerden bu ikisi gözüme çarptı. Nitro 5 daha fazla RAM'e ve daha güçlü bir karta sahip olmasına rağmen daha ucuz ancak bir yanda da MSI kalitesi var. Hangisini almalıyım?
Acer Nitro 5 AN515-44-R14Z NH.Q9HEY.005 Ryzen 5 4600H 16 GB 512 GB SSD GTX 1650TI 15.6" Full HD Notebook arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Tabii ki Acer ama aynı satıcının Hepsiburada mağazası daha iyi olur, MSI kaliteli ama bravo serisi o kadar kaliteli değil ayrıca içindeki ekran kartı GTX 1650'den kötü.
Amazon'dan bütçeni biraz çıkartabilirsen söylediğim model daha iyi araştırmıştım telefonda olduğum için bulamadım.
MSI i5 9300H, RTX 2060 144Hz panel toplam vergiler dahil 9400 TL’ye geliyordu.
Katılmıyorum Gaming serisi farklı bir piyasa mesela MSI iyi güzel ama fiyatına göre çok düşük donanım veriyor Lenovo ise MSI kadar kaliteli olmasa bile pahalıya satıyor, ASUS TUF serisinde ısınma sorunu var.
Acer ve Monster en F/P ürünleri çıkarıyor Gaming olarak.