Merhaba arkadaşlar. 2 Gaming laptop arasında kaldım. Profesyonel arkadaşlardan yardım ve öneri bekliyorum. Fotoğraflara satın alma görsellerini ve linklerini ekliyorum. Yardımlarınızı rica ederim.
Merhaba arkadaşlar. 2 Gaming laptop arasında kaldım. Profesyonel arkadaşlardan yardım ve öneri bekliyorum. Fotoğraflara satın alma görsellerini ve linklerini ekliyorum. Yardımlarınızı rica ederim.
MSI Katana'nın ekran kartı ve işlemcisi daha iyi. Acer Nitro ise ekran tazeleme hızı bakımından daha iyi. Performans istiyorsanız MSI Katana, ekranın daha akıcı olmasını istiyorsanız Acer Nitro.
En ucuz HP Victus 16-S1010NT 9Z790EA Ryzen 7 8840H 32 GB 1 TB SSD RTX4060 16.1" Full HD Gaming Laptop fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! HP Victus 16-S1010NT 9Z790EA Ryzen 7 8840H 32 GB 1 TB SSD RTX4060 16.1" Full HD Gaming Laptop özelliklerini incele, 39.999,00 TL'den başlayan...
MSI Katana'nın ekran kartı ve işlemcisi daha iyi. Acer Nitro ise ekran tazeleme hızı bakımından daha iyi. Performans istiyorsanız MSI Katana, ekranın daha akıcı olmasını istiyorsanız Acer Nitro.
Islemci olarak aradaki fark hissedilmeyecek kadar kucuk. MSI Katana soba gibi calismasina ragmen onermeniz saçma Nitro 5 yaninda. Bu butcede MSI alinmaz.
Teşekkür ederim fakat soğutma açısından Acer nitronun soğutması daha performanslı diye araştırmalarımda ve önerilerde gördüm. Aynı zamanda Acer nitro IPS ekran ve katana tn ekran.