Promos Hectopat Katılım 27 Kasım 2021 Mesajlar 3.022 Çözümler 5 11 Temmuz 2023 #1 RAM 8 gb Ekran kartı rtx 3050 İşlemci ryzen 5 6600h Arkadaşlar saatlerdir uğraşıyorum USB'yi görmüyor. Çözümü nedir acaba? Biçimlendirdim Rufus'la.
Narqo Hectopat Katılım 18 Ağustos 2021 Mesajlar 373 Makaleler 2 11 Temmuz 2023 #2 Promos dedi: Arkadaşlar saatlerdir uğraşıyorum USB'yi görmüyor. Çözümü nedir acaba? Biçimlendirdim Rufus'la. Genişletmek için tıkla... BIOS'ta USB gözüküyor mu?
Promos dedi: Arkadaşlar saatlerdir uğraşıyorum USB'yi görmüyor. Çözümü nedir acaba? Biçimlendirdim Rufus'la. Genişletmek için tıkla... BIOS'ta USB gözüküyor mu?
Algoritmik Hectopat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 4.330 Çözümler 6 11 Temmuz 2023 #3 BIOS kısmından USB'yi öncelik haline aldınız mı yoksa hiç mi görmüyor?
LocalNet Hectopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 263 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2023 #4 BIOS ayarlarından USB'yi boot cihazı olarak seçtiniz mi?
xMegatron Decapat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 116 11 Temmuz 2023 #5 Promos dedi: Arkadaşlar saatlerdir uğraşıyorum USB'yi görmüyor. Çözümü nedir acaba? Biçimlendirdim Rufus'la. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et xMegatron dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... xMegatron dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Çözümü bu büyük ihtimalle.
Promos dedi: Arkadaşlar saatlerdir uğraşıyorum USB'yi görmüyor. Çözümü nedir acaba? Biçimlendirdim Rufus'la. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et xMegatron dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... xMegatron dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Çözümü bu büyük ihtimalle.
Promos Hectopat Katılım 27 Kasım 2021 Mesajlar 3.022 Çözümler 5 11 Temmuz 2023 #6 Narqo dedi: BIOS'ta USB gözüküyor mu? Genişletmek için tıkla... Görünmüyor. xMegatron dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Çözümü bu büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Seçenek çıkmıyor hocam. LocalNet dedi: BIOS ayarlarından USB'yi boot cihazı olarak seçtiniz mi? Genişletmek için tıkla... Görünmüyor ki.
Narqo dedi: BIOS'ta USB gözüküyor mu? Genişletmek için tıkla... Görünmüyor. xMegatron dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Çözümü bu büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Seçenek çıkmıyor hocam. LocalNet dedi: BIOS ayarlarından USB'yi boot cihazı olarak seçtiniz mi? Genişletmek için tıkla... Görünmüyor ki.
LocalNet Hectopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 263 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2023 #7 Promos dedi: Görünmüyor. Seçenek çıkmıyor hocam. Görünmüyor ki. Genişletmek için tıkla... MBR olarak mı GPT olarak mı yazdınız USB'ye Windows'u?
Promos dedi: Görünmüyor. Seçenek çıkmıyor hocam. Görünmüyor ki. Genişletmek için tıkla... MBR olarak mı GPT olarak mı yazdınız USB'ye Windows'u?
Narqo Hectopat Katılım 18 Ağustos 2021 Mesajlar 373 Makaleler 2 11 Temmuz 2023 #8 Promos dedi: Görünmüyor. Seçenek çıkmıyor hocam. Görünmüyor ki. Genişletmek için tıkla... USB'yi farklı girişe taktınız mı?
Promos dedi: Görünmüyor. Seçenek çıkmıyor hocam. Görünmüyor ki. Genişletmek için tıkla... USB'yi farklı girişe taktınız mı?
Promos Hectopat Katılım 27 Kasım 2021 Mesajlar 3.022 Çözümler 5 11 Temmuz 2023 #9 Narqo dedi: USB'yi farklı girişe taktınız mı? Genişletmek için tıkla... Taktım. LocalNet dedi: MBR olarak mı GPT olarak mı yazdınız USB'ye Windows'u? Genişletmek için tıkla... MBR. Geri de alamıyorum.
Narqo dedi: USB'yi farklı girişe taktınız mı? Genişletmek için tıkla... Taktım. LocalNet dedi: MBR olarak mı GPT olarak mı yazdınız USB'ye Windows'u? Genişletmek için tıkla... MBR. Geri de alamıyorum.
LocalNet Hectopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 263 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2023 #10 Promos dedi: Taktım. Genişletmek için tıkla... GPT olarak tekrar yazdırın.