Salinabugabuup Centipat Katılım 8 Nisan 2024 Mesajlar 517 Çözümler 2 12 Kasım 2024 #1 https://app.hb.biz/xU2y5mrGXRys Bu bilgisayarda Windows kurulumunda ağ gözükmüyor. Acer'in sitesinden sürücü de yükledim ama olmadı. Yanlış sürücü olabilir mi? Link atar mısınız? Düzenleme: sorunu çözdüm . Ben ağ sürücüsünü indiriyordum . Kablosuz ağ sürücüsü de varmış. Görmemiştim. Son düzenleme: 12 Kasım 2024
https://app.hb.biz/xU2y5mrGXRys Bu bilgisayarda Windows kurulumunda ağ gözükmüyor. Acer'in sitesinden sürücü de yükledim ama olmadı. Yanlış sürücü olabilir mi? Link atar mısınız? Düzenleme: sorunu çözdüm . Ben ağ sürücüsünü indiriyordum . Kablosuz ağ sürücüsü de varmış. Görmemiştim.
F4T1H Kilopat Katılım 20 Mayıs 2022 Mesajlar 5.463 Çözümler 67 Yer Aksaray Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 an515-58 - 12700H RTX3060M 2x16GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek elektrik elektronik mühendisi (3. Senem :D) 12 Kasım 2024 #2 NTLite gibi Windows kurulum ISO'su editörü ile Wi-Fi Driver'ını gömerek çözmüştüm ben. Aynı laptop, aynı sorun. Veya telefonunu kablo ile takıp öyle internet paylaşmayı dene.
NTLite gibi Windows kurulum ISO'su editörü ile Wi-Fi Driver'ını gömerek çözmüştüm ben. Aynı laptop, aynı sorun. Veya telefonunu kablo ile takıp öyle internet paylaşmayı dene.
M Mr. Jingles Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2019 Mesajlar 1.122 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Diğer 12 Kasım 2024 #3 Format atarken kablolu bağla. Sürücüyü kendi bulup yüklüyor.
Salinabugabuup Centipat Katılım 8 Nisan 2024 Mesajlar 517 Çözümler 2 12 Kasım 2024 #4 F4T1H dedi: NTLite gibi Windows kurulum ISO'su editörü ile Wi-Fi Driver'ını gömerek çözmüştüm ben. Aynı laptop, aynı sorun. Veya telefonunu kablo ile takıp öyle internet paylaşmayı dene. Genişletmek için tıkla... Telefonu direk kabloyla bağlayacak mıyım? F4T1H dedi: NTLite gibi Windows kurulum ISO'su editörü ile Wi-Fi Driver'ını gömerek çözmüştüm ben. Aynı laptop, aynı sorun. Veya telefonunu kablo ile takıp öyle internet paylaşmayı dene. Genişletmek için tıkla... Wi-Fi driverını gömerek derken? Nasıl yapacağım tam olarak.
F4T1H dedi: NTLite gibi Windows kurulum ISO'su editörü ile Wi-Fi Driver'ını gömerek çözmüştüm ben. Aynı laptop, aynı sorun. Veya telefonunu kablo ile takıp öyle internet paylaşmayı dene. Genişletmek için tıkla... Telefonu direk kabloyla bağlayacak mıyım? F4T1H dedi: NTLite gibi Windows kurulum ISO'su editörü ile Wi-Fi Driver'ını gömerek çözmüştüm ben. Aynı laptop, aynı sorun. Veya telefonunu kablo ile takıp öyle internet paylaşmayı dene. Genişletmek için tıkla... Wi-Fi driverını gömerek derken? Nasıl yapacağım tam olarak.
Astiva Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Bin Çözüm, Bir Efsane Dizüstü Cerrahı Tecrübeli Moderatör Kıdemli Üye Katılım 19 Temmuz 2018 Mesajlar 13.134 Makaleler 10 Çözümler 1.080 Yer Ankara 💻 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 15-FA0007NT = CPU: i5 12500H GPU: 3050 Ti 4GB VRAM, SSD: 512GB PCIe 4.0, RAM: 2x8GB DDR4 3200MHz OS: Windows 11 Pro Macbook Air M1 = CPU + GPU: Apple M1, SSD: 256GB, RAM: 8GB Cinsiyet Erkek Meslek Joker 12 Kasım 2024 #5 Salinabugabuup dedi: Telefonu direk kabloyla bağlayacak mıyım? Genişletmek için tıkla... Android telefon ise kabloyla bağlayın ve telefon ayarlarından USB internet paylaşımı veya Tethering gibi bir ayar olmalı. Onu açınca laptop Ethernet ile internete bağlanıyor gibi görüyor kendini.
Salinabugabuup dedi: Telefonu direk kabloyla bağlayacak mıyım? Genişletmek için tıkla... Android telefon ise kabloyla bağlayın ve telefon ayarlarından USB internet paylaşımı veya Tethering gibi bir ayar olmalı. Onu açınca laptop Ethernet ile internete bağlanıyor gibi görüyor kendini.