ibrahimkevekk Hectopat Katılım 11 Ağustos 2022 Mesajlar 72 27 Aralık 2022 #1 Windows 11'den Windows 10'a geçtim bütün sürücüleri yükledim sadece ses sürücüsü ve touchpad çalışmıyor. Acer'in kendi sitesinden yükledim ama olmuyor yardımcı olur musunuz?
Windows 11'den Windows 10'a geçtim bütün sürücüleri yükledim sadece ses sürücüsü ve touchpad çalışmıyor. Acer'in kendi sitesinden yükledim ama olmuyor yardımcı olur musunuz?
Emrecngz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2019 Mesajlar 7.034 Çözümler 47 Yer Mersin 28 Aralık 2022 #2 Aygıt yöneticisinde nasıl görünüyor? Artı 0 Eksi
KS KS ibrahimkevekk Hectopat Katılım 11 Ağustos 2022 Mesajlar 72 28 Aralık 2022 #3 Emrecngz dedi: Aygıt yöneticisinde nasıl görünüyor? Genişletmek için tıkla... Sadece benim mouse gözüküyor. Emrecngz dedi: Aygıt yöneticisinde nasıl görünüyor? Genişletmek için tıkla... Bana yardımcı olabilir misin çok kafama takıldı Artı 0 Eksi
Emrecngz dedi: Aygıt yöneticisinde nasıl görünüyor? Genişletmek için tıkla... Sadece benim mouse gözüküyor. Emrecngz dedi: Aygıt yöneticisinde nasıl görünüyor? Genişletmek için tıkla... Bana yardımcı olabilir misin çok kafama takıldı