Acer Nitro 5'e Ghost Spectre Windows 11 kurmak mantıklı mı?

berkay552

Femtopat
Daha fazla  
Selam. Acer Nitro 5 aldim yeni FreeDOS ve Ghost Spectre Windows 11 kursam mı diye düşünüyorum.(Bu arada PC bilgisayar mühendisliği ve arada oyun için kullanacağım.)Sizce iyi mi ya da normal Windows 11'i mi kurayım? Veyahut Windows 10 mu kurayım, nedir görüşleriniz dostlar?

Windows 11, yeni ve modern bir kullanıcı arayüzüne sahip, daha güncel bir işletim sistemi. Ancak bazı eski donanım ve sürücülerle uyumsuzluklar yaşanabilir. Eğer bilgisayarının donanımı Windows 11 için yeterliyse ve yeni özelliklerini denemek istiyorsan, Windows 11 kurabilirsin. Ancak oyunlar ve uygulamalar konusunda uyumluluğunun iyi olduğundan emin olmalısın. Windows 10 İSE oldukça sağlam ve yaygın olarak kullanılan bir işletim sistemi. Hem oyun hem de profesyonel kullanım için geniş uyumluluk sağlar. Eğer bilgisayar mühendisliği eğitimi için de kullanacaksan, Windows 10'un güvenilirliği ve desteklenen uygulama/program yelpazesi senin için avantaj olabilir. Eğer oyun oynamak istiyorsan, Ghost Spectre gibi özel Windows sürümleri yerine orijinal Windows sürümlerini tercih etmek daha sağlıklı olabilir. Özel sürümler, bazen güvenlik veya uyumluluk sorunlarına neden olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…