Acer Nitro 5'ten Mac mini m4'e geçilir mi?

Bütçe
30000

Textilex

Centipat
SSD veya HDD modeli
512 gb ssd
Şu anda Acer Nitro 5 laptopuna sahibim. Laptopumda RTX 3050 ve i12450h bulunuyor. Oynadığım oyunlar Roblox, Minecraft, Outlast gibi oyunlar. RDR gibi oyunları oynamayı da düşünmüyorum. Sizce Mac mini m4'e geçmeli miyim? Bilgisayarı bir yerlere götürmeyi düşünmüyorum. Çok fazla oyun da oynamıyorum, en fazla 1-2 saat oyun oynamaktayım.

Kasa al bence.

Eğer oyunla işiniz yoksa, bir yerlere taşımayı düşünmüyorsaniz geçilir. Apple m4 mini fiyat performansın top noktası. Sunucu işlemcilerini düşünmeyin, son kullanıcıya hitap eden en güçlü cpu var içinde

Nedeni yok öylesine geçmek istiyorum.

Öylesine geçmek pek mantıklı değil gibi. Eğer senaryo laptop vs laptop olsaydı. Yanımda taşırım iş okul vs için hafif olsun, mobil durumda şarj durumu daha verimli olsun olsaydı mantıklı olabilirdi.

Tasarım, yazılım video üretimi gibi amaçlarla olacaksa olabilir ama günlük kullanımda bir artısı olacağını sanmıyorum. Muhtemelen eksisi olur.

Yine de karar sizin. Iki cihazı da elimde tutacağim, macOS kullanmayı deneyimlemek istiyorum derseniz neden olmasın.

Oyun olarak saydığım oyunları oynuyorum sadece.

Aslında son dediğinizi yapmayı istiyorum fakat maalesef ailem karşı çıktığı için (bütçe bana ait olmasına rağmen) Mac'a geçmek istersem Acer laptopumu satmak mecburiyetindeyim.

Oyun olarak saydığım oyunları oynuyorum sadece.
Laptobun zaten var oyun önemli değil. Bu arada ben olsam Macbook alırdım ama zaten laptobunuz var hocam günlük işler oyun için vb. gayet yeterli.

Laptopun zaten var oyun önemli değil. Bu arada ben olsam MacBook alırdım ama zaten laptopunuz var hocam günlük işler oyun için vb. gayet yeterli.

Yukarıda dediğim gibi ailem birden fazla bilgisayarımın olmasını istemiyor o yüzden laptopumu satmaya zorluyorlar beni o yüzden kararsız kaldım.

Yukarıda dediğim gibi ailem birden fazla bilgisayarımın olmasını istemiyor o yüzden laptopumu satmaya zorluyorlar beni o yüzden kararsız kaldım.
Seni gayet iyi anlıyorum 2si arasında kaldın. Macler çok çekici ve güçlü dursada inan bana Laptobun daha fazla iş yapacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…