Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.691 Makaleler 5 Çözümler 276 2 Nisan 2025 #11 Apple silikon işlemcili modellere ARM sürüm kuruluyordu diye hatırlıyorum Windows tarafında. Hafif dediğimiz cihaz neredeyse 1.5 kilo ayrıca, yıllar hafifliğe halen pozitif etki vermemiş sanırım benim 17 yıllık emektar 2 kilo.
Apple silikon işlemcili modellere ARM sürüm kuruluyordu diye hatırlıyorum Windows tarafında. Hafif dediğimiz cihaz neredeyse 1.5 kilo ayrıca, yıllar hafifliğe halen pozitif etki vermemiş sanırım benim 17 yıllık emektar 2 kilo.
W woodyinho_real Centipat Katılım 4 Aralık 2023 Mesajlar 102 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2025 #12 Sakuya Izayoi dedi: Apple silikon işlemcili modellere ARM sürüm kuruluyordu diye hatırlıyorum Windows tarafında. Hafif dediğimiz cihaz neredeyse 1.5 kilo ayrıca, yıllar hafifliğe halen pozitif etki vermemiş sanırım benim 17 yıllık emektar 2 kilo. Genişletmek için tıkla... Benim laptop 2.5 adaptorude alınca 3 kiloya yakın oldugu için 1.5 kilo gayet az benim için. MacBook Air'ler 1.3 kilo civarında yanlış degilsem. Sakuya Izayoi dedi: Intel model alıp Bootcamp ile Windows kullanılabilir ancak ilerleyen süreçlerde sistem eski kalabilir diye düşünüyorum. @woodyinho_real Genişletmek için tıkla... Biraz baktım da Bootcamp'le Windows 10 kuruluyormus sistem eski kalırdan kastınız macOS olarak mı? Son düzenleme: 2 Nisan 2025
Sakuya Izayoi dedi: Apple silikon işlemcili modellere ARM sürüm kuruluyordu diye hatırlıyorum Windows tarafında. Hafif dediğimiz cihaz neredeyse 1.5 kilo ayrıca, yıllar hafifliğe halen pozitif etki vermemiş sanırım benim 17 yıllık emektar 2 kilo. Genişletmek için tıkla... Benim laptop 2.5 adaptorude alınca 3 kiloya yakın oldugu için 1.5 kilo gayet az benim için. MacBook Air'ler 1.3 kilo civarında yanlış degilsem. Sakuya Izayoi dedi: Intel model alıp Bootcamp ile Windows kullanılabilir ancak ilerleyen süreçlerde sistem eski kalabilir diye düşünüyorum. @woodyinho_real Genişletmek için tıkla... Biraz baktım da Bootcamp'le Windows 10 kuruluyormus sistem eski kalırdan kastınız macOS olarak mı?
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.691 Makaleler 5 Çözümler 276 3 Nisan 2025 #13 2020'ye ait işlemciler bundan birkaç yıl sonra sizin için yetersiz kalabilir diye düşünmüştüm.