Stoch Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 3.358 Çözümler 19 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2021 #1 Bütçe: 8500 TL 1 adet bilgisayar buldum. Alınır mı sizce onu soracağım oyun oynamayacağım, günlük kullanım, Online ders. HB Özellikler @EZİC AJANI @Nesquik Özellikler linki hatalı arkadaşlar, başka PC Son düzenleme: 18 Mayıs 2021
Bütçe: 8500 TL 1 adet bilgisayar buldum. Alınır mı sizce onu soracağım oyun oynamayacağım, günlük kullanım, Online ders. HB Özellikler @EZİC AJANI @Nesquik Özellikler linki hatalı arkadaşlar, başka PC
ArdaTaskin Hectopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 580 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Tasarımcısı 18 Mayıs 2021 #2 Şahsen önermem.
Stoch Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 3.358 Çözümler 19 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2021 #3 ArdaTaskin dedi: Şahsen önermem. Genişletmek için tıkla... Sebebini öğrenebilir miyim ?
Ömerrrrrr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 2.259 Makaleler 3 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2021 #4 Oyun oynamayıp günlük kullanım için alıyorsanız hafif ve uzun şarjlı aletler daha çok işinize yaramaz mı ?
Oyun oynamayıp günlük kullanım için alıyorsanız hafif ve uzun şarjlı aletler daha çok işinize yaramaz mı ?
D DuneDainn Centipat Katılım 19 Nisan 2021 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2021 #5 Hocam alınıp alınmayacağını anlamamız için ya linkini yada özelliklerini söylemeniz lazım.
ArdaTaskin Hectopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 580 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Tasarımcısı 18 Mayıs 2021 #6 Stoch dedi: Bütçe: 8500 TL. 1 adet bilgisayar buldum. Alınır mı sizce onu soracağım oyun oynamayacağım, günlük kullanım, Online ders. HB Özellikler Genişletmek için tıkla... Oyun oynamayacaksan yazık olur parana git 4K 5k ver bir bilgisayara oyun oynamazsan seni uzun süre götürür ustunede başka şeyler alırsın.
Stoch dedi: Bütçe: 8500 TL. 1 adet bilgisayar buldum. Alınır mı sizce onu soracağım oyun oynamayacağım, günlük kullanım, Online ders. HB Özellikler Genişletmek için tıkla... Oyun oynamayacaksan yazık olur parana git 4K 5k ver bir bilgisayara oyun oynamazsan seni uzun süre götürür ustunede başka şeyler alırsın.
Stoch Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 3.358 Çözümler 19 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2021 #7 DuneDainn dedi: Hocam alınıp alınmayacağını anlamamız için ya linkini yada özelliklerini söylemeniz lazım. Genişletmek için tıkla... Link 2 tane bıraktım?
DuneDainn dedi: Hocam alınıp alınmayacağını anlamamız için ya linkini yada özelliklerini söylemeniz lazım. Genişletmek için tıkla... Link 2 tane bıraktım?
Tamerks34 Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 536 Çözümler 3 18 Mayıs 2021 #8 Stoch dedi: Bütçe: 8500 TL. 1 adet bilgisayar buldum. Alınır mı sizce onu soracağım oyun oynamayacağım, günlük kullanım, Online ders. HB Özellikler Genişletmek için tıkla... Acer alınır bence, soğutması çok başarılı.
Stoch dedi: Bütçe: 8500 TL. 1 adet bilgisayar buldum. Alınır mı sizce onu soracağım oyun oynamayacağım, günlük kullanım, Online ders. HB Özellikler Genişletmek için tıkla... Acer alınır bence, soğutması çok başarılı.
Serhat.48 Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 1.730 Çözümler 7 Yer Viseu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Aşçı 18 Mayıs 2021 #9 Bu fiyata kasa topla daha iyi. Stoch dedi: Bütçe: 8500 TL. 1 adet bilgisayar buldum. Alınır mı sizce onu soracağım oyun oynamayacağım, günlük kullanım, Online ders. HB Özellikler Genişletmek için tıkla... Butçe 8500 ama laptop 12K.
Bu fiyata kasa topla daha iyi. Stoch dedi: Bütçe: 8500 TL. 1 adet bilgisayar buldum. Alınır mı sizce onu soracağım oyun oynamayacağım, günlük kullanım, Online ders. HB Özellikler Genişletmek için tıkla... Butçe 8500 ama laptop 12K.
Stoch Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 3.358 Çözümler 19 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2021 #10 ArdaTaskin dedi: Oyun oynamayacaksan yazık olur parana git 4K 5k ver bir bilgisayara oyun oynamazsan seni uzun süre götürür ustunede başka şeyler alırsın. Genişletmek için tıkla... Ömür boyu götürsün diye bu modeli tercih ediyorum. Oyun hafta sonları oynayacağım 1-2 saat GTA serisi.
ArdaTaskin dedi: Oyun oynamayacaksan yazık olur parana git 4K 5k ver bir bilgisayara oyun oynamazsan seni uzun süre götürür ustunede başka şeyler alırsın. Genişletmek için tıkla... Ömür boyu götürsün diye bu modeli tercih ediyorum. Oyun hafta sonları oynayacağım 1-2 saat GTA serisi.