Merhaba arkadaşlar son 1 haftadır laptop piyasasını araştırıyorum 8 ile 9 bin arasında gidip geliyordum ama bu fiyat bandında en çok göze çarpan ürünler Acer markasına ait. Ama hangi modeline göz atsam bir yeri elde kalıyordu (yetersiz SSD, 60Hz ekran, 1x8 veya 1x16 GB RAM) gibi gibi. Bir ürüne bu kadar para verince insan ister istemez ekstra zaman harcamak istemiyor. Ama iş başa düştü malum. Ben de sonuç olarak Acer'in en Basic versiyonunu almaya karar verdim üstüne de 8 GB RAM ve uygun bir SSD takviyesi yaparak 8 bin civarına kapatmaya karar verdim.
ACER Nitro An515-44 Amd Ryzen 5 4600h 8 Gb 256 Gb Ssd Gtx 1650 144 Hz 15.6" Fhd Linux Nh.q9gey.005 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
m.trendyol.com
Almayı planladığım model bu, forumda da gördüğüm kadarıyla albenisi fazla bir ürün.
RAM işini biraz araştırdım ama 2x8 Dual Channel yapabilmek için hangi RAM'i almam gerektiğine karar veremedim. Özellikle bu ürünü alıp Dual Channel yapan arkadaşlar yazarsa memnun olurum.
Şimdiye kadar SSD'li bir dizüstüm olmadığı için nasıl bir SSD almam gerektiği de muallak, bana bu ürünle uyumlu yazma hızı tatmin edici bir seviyede 256 GB SSD önerebilir misiniz?