xSedatTR Hectopat Katılım 9 Haziran 2022 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2024 #1 Merhaba, vatan üzerinden aldığım Acer laptop bugün elime ulaştı. Driver kurulumlarını tamamladım. Başka yapmam gereken neler var performans adına onları bilmiyorum, Acer Nitro 16 7.Nesil Ryzen 7 Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Acer Nitro 16 7.Nesil Ryzen 7 Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com PassMark sonuçları. PassMark Software - Display Baseline ID# 2068066 www.passmark.com Son düzenleyen: Moderatör: 2 Nisan 2024
Merhaba, vatan üzerinden aldığım Acer laptop bugün elime ulaştı. Driver kurulumlarını tamamladım. Başka yapmam gereken neler var performans adına onları bilmiyorum, Acer Nitro 16 7.Nesil Ryzen 7 Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Acer Nitro 16 7.Nesil Ryzen 7 Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com PassMark sonuçları. PassMark Software - Display Baseline ID# 2068066 www.passmark.com