ben iade ederim sıkıntı yok da halletmeye calsııyorumİade düşünceniz varsa Hepsiburada Windows kurulan ve cihazın kutusunu açılan cihazları geri iade almıyor. THH yolunuz gözüktü.
ben iade ederim sıkıntı yok da halletmeye calsııyorumİade düşünceniz varsa Hepsiburada Windows kurulan ve cihazın kutusunu açılan cihazları geri iade almıyor. THH yolunuz gözüktü.
Bakan oglu degilim milletvekili dayim da yok hatta guvendigim biri de yok. Ama ben hallederim biraz da isim geregiSana özel değil.Bakanın oğluysan yaptırırsın. Bu ülkede hiçbişey kolay değil. Yabancılar kutuyu açsan bile sadece kutu açma parasını alıyorlar. Kutuyu tekrar imalat etmesi için. Çoğunlukta telefonlar için böyle.
Bir ara GTX 760 incelemesini izlemistim en son. 1-2 yil kadar internetsiz kalmistim ve laptop bozuktu is guc falan vardi. Tekrar takip etmeye basladigimda GTX 900 serisi cikmisti.Kesin olarak bir şey söyleyemem fakat donanım bakımından kötü sayılmaz.
AMD Ryxen diye işlemci serisi çıkarmış haberimiz yok.
Kullanan birisine sormanızı tavsiye ederim.
Iade edemezsen konu ac drop sorununu halletmeye calisalim hep birlikte.Geldi ve Dota 2 gibi bir oyunda bile Fps drop sorunu var.6 sene önceki laptop um çok daha iyiydi.Drop sorununu aşşağıdaki resimlerde görebilirsiniz.Acer türkiye böyle bir kronik sorunun olmadığını söylüyor.İade edeceğim.
Aslında sorunu çözebilirsek iade etmek istemiyorum.Çünkü cihazın özellikleri güzel ve normal fiyatından baya uyguna aldım teknosa da 5100 nette 4500 civarı ben 4000 e aldım.Anladığım kadarıyla bu sorun donanımsal da değil win 10 kaynaklı.Çünkü bir çok yerde bir çok kişi aynı dertten muzdarip.Çözebilirsek ne ala.Bir ara GTX 760 incelemesini izlemistim en son. 1-2 yil kadar internetsiz kalmistim ve laptop bozuktu is guc falan vardi. Tekrar takip etmeye basladigimda GTX 900 serisi cikmisti.
Alinir fiyati cok uygun muadillerine gore. Tabi buyuk oyunlari zevkle oynayacagim diye alirsan pisman olursun.
Iade edemezsen konu ac drop sorununu halletmeye calisalim hep birlikte.
Sonuç ne oldu dostum?Aslında sorunu çözebilirsek iade etmek istemiyorum.Çünkü cihazın özellikleri güzel ve normal fiyatından baya uyguna aldım teknosa da 5100 nette 4500 civarı ben 4000 e aldım.Anladığım kadarıyla bu sorun donanımsal da değil win 10 kaynaklı.Çünkü bir çok yerde bir çok kişi aynı dertten muzdarip.Çözebilirsek ne ala.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.