Acer Nitro AN515-42 vs HP 15 EC0014NT

Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. League of Legends, Rocket League, GTA V, Witcher 3 gibi oyunları oynayabileceğim bir dizüstü bilgisayar almak istiyorum. Oyunları da çok yüksek ayarlarda oynayayım gibi bir derdim de yok. Yani orta seviye grafik büyük oyunlar için yeterli benim için. Elimde iki tane beğendiğim dizüstü bilgisayar var.

Acer Nitro AN515-42: Acer Nitro AN515-42 Amd Ryzen 5 2500U 8GB 1TB+128SSD 4GB RX560X 15.6

Hp Pavilion Gaming 15: https://www.hepsiburada.com/hp-pavi...asinabilir-bilgisayar-8ff63ea-p-HBV00000OO8QW

Açıkçası Hp olan modelde GTX1650 olması dikkatimi çekti ve bana da makul geldi. Lakin Acer olan model de ilgimi çekiyor.

Peki arkadaşlar siz neler düşünüyorsunuz? Siz olsaydınız hangi modeli tercih ederdiniz? Farklı önerileriniz varsa her türlü öneriye açığım fiyat bütçem 4500 - 5500 TL civarlarında.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı