Monster Abra A5 V16.6.10 15.6" Gaming Laptop, Intel i5-10200H işlemcisi, GTX1650Ti ekran kartı ve 256GB SSD depolama alanı ile yeni nesil oyuncuları çağırıyor.
Acer Nitro AN515-44-R6ZW NH.Q9HEY.002 Ryzen 5 4600H 8 GB 512 GB SSD GTX1650TI 15.6" Full HD Notebook arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Üstteki arkadaşın önerileri gösterdiğin 2 bilgisayardan da daha mantıklı seçimler. Lenovo Ideapad Gaming 3'ün Ryzen 7 4800H işlemciye sahip versiyonunu bizzat kullanıyorum. Biraz ısınması dışında gayet güzel bilgisayar. Acer'i kullanmadım ama soğutmasının daha iyi olduğunu biliyorum. İkisi arasından Acer'i almanı öneririm.
Üstteki arkadaşın önerileri gösterdiğin 2 bilgisayardan da daha mantıklı seçimler. Lenovo Ideapad Gaming 3'ün Ryzen 7 4800H işlemciye sahip versiyonunu bizzat kullanıyorum. Biraz ısınması dışında gayet güzel bilgisayar. Acer'i kullanmadım ama soğutmasının daha iyi olduğunu biliyorum. İkisi arasından Acer'i almanı öneririm.
Hocam ben de seneye alacağım inşallah, muhtemelen sizinkinin bir üst versiyon konfigürasyonunu alırım. Nasıl yani memnun musunuz? Oyun için alacağım için bir şeyler soracağım. Ekran renk kalitesi olsun oyunlarda falan nasıl? Hiçbir oyunda sıkıntı çıkardı mı? Sağlamlık ve güvenilirlik açısından 4 yılı var mıdır? Ve son olarak oyun performansına 4 5 yıl beni üzmeden götürür diyebilir misiniz?
Konudan bağımsız oldu ama , cevaplarsanız sevinirim, teşekkürler.
Monster Abra A5 V16.6.10 15.6" Gaming Laptop, Intel i5-10200H işlemcisi, GTX1650Ti ekran kartı ve 256GB SSD depolama alanı ile yeni nesil oyuncuları çağırıyor.
Acer Nitro 5 AN515-44 Model: NH.Q9GEY.005 Gaming laptop incelemesi Teknik Detay: Acer Nitro 5 AN515-44-R57M Notebook Şahsi Sonucum: Alet beklediğimden kat kat iyi çıktı eğer ki 16 GB RAM takılırsa Dual Channel ile yükselen FPS sayesinde 144 Hz'den tam performans alınacağını düşünüyorum...
Hocam ben de seneye alacağım inşallah, muhtemelen sizinkinin bir üst versiyon konfigürasyonunu alırım. Nasıl yani memnun musunuz? Oyun için alacağım için bir şeyler soracağım. Ekran renk kalitesi olsun oyunlarda falan nasıl? Hiçbir oyunda sıkıntı çıkardı mı? Sağlamlık ve güvenilirlik açısından 4 yılı var mıdır? Ve son olarak oyun performansına 4 5 yıl beni üzmeden götürür diyebilir misiniz?
Konudan bağımsız oldu ama, cevaplarsanız sevinirim, teşekkürler.
Alalı yaklaşık 2 ay oldu herhangi bir performans düşüşü yok. 120Hz ekranı rekabetçi oyunlar için ideal ve parlaklık, renk doygunluğu açısından da yeterince tatmin ediyor bence. Hoparlörün ses kalitesi gayet iyi. Ses düzeyi biraz düşük ama sorun olacağını düşünmüyorum. Kasa abs denen sert plastikten oluşuyor. Klavyesi ve kasanın genel hissiyatı çok çok iyi açıkçası oyuncak hissi vermiyor. Tek handikapı ben biraz fazla ısındığını düşünüyorum. İlk aldığımda CS:GO'da 15 dakika içinde yaklaşık 90 derecelerde kalıyordu. Lenovo Vantage uygulamasını indirip fanları performans moduna almam ve tabanını yerden yükseltmemle sıcaklık değerleri daha makul seviyelere geldi. 90 dereceleri anlık görüp geri seksenlere iniyor. İyi bakarsan muhtemelen 4 yılı götürür ama alırsan bir soğutucuyla kullanmanı tavsiye ederim. Ben de ünivesite için aldım beni de en az 4 yıl götürmesi gerek umarım yanılmam Yalnız konuyu açan arkadaşa da dediğim gibi aynı donanımlara sahip Acer laptoplar aynı performansı daha serin sıcaklıklarda sunuyor. Ben alırken piyasada Acer bırakmamışlardı ben de sabırsızlıktan bunu aldım ama Acer'i daha çok öneririm.