Acer Nitro AN515-44 vs Xbox Series X

doktorzx2

Hectopat
Daha fazla  
Herkese iyi forumlar bütçem 8 bin TL. Masaüstü maalesef alamam yazları memlekete gitme durumu vs oluyor o yüzden taşınabiliyor olması lazım. Evimde bilgisayar zaten var ama oyun oynatamiyorlar. Sizce hangisi alınmalı? Valorant ve ETS MP için laptop alasim geliyor ama konsolun da uzun ömürlü olması, daha iyi grafiklerde oyun kaldırması ve TV'ye bağlanabilmesi beni cezbediyor. Sizce hangisi daha mantıklı? Bir de laptop derseniz laptop önerisine de açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:

Ben laptop aldım ileride üniversiteye giderken de lazım olacak çünkü. Evet konsol daha uzun ömürlü ama bilgisayarın daha fazla işlevsel olduğunu düşünüyorum.

Konsol aldığın zaman bir konsol parası oyunlara harcama yapacaksın. Game Pass satın alırım diyorsan konsol al, yok ben Game Pass almam normal oyun satın alırım diyorsan dizüstü almanı öneririm. En azından Steam indirimleri bilmem neleri ile daha uygun gelecektir bilgisayar.

Laptopta TV'ye bağlanıyor zaten. Ben konsoldan PC'ye geçtim ve çok memnunum.
Ben laptopa geçeceğim ama
Ben laptop aldım ileride üniversiteye giderken de lazım olacak çünkü. Evet konsol daha uzun ömürlü ama bilgisayarın daha fazla işlevsel olduğunu düşünüyorum.
Bana önemli olan konsolun oyun darlığı. Her oyun yok.

Game Pass alacağım evet laptop daha mantıklı gibi geliyor bana her yerde kullanılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…