osaka.exe Centipat Katılım 6 Kasım 2023 Mesajlar 382 Makaleler 4 Çözümler 2 Yer Ötüken 17 Ocak 2024 #11 ustaaaaa dedi: Çift kanal olunca ram boğulmuyor gibi düşünebilirsin. Bir işi tek bir kişinin yapması var iki kişinin işi paylaşması var. Genişletmek için tıkla... Bak çok mantıklı bi örnek verdin yeminle ikna oldum
ustaaaaa dedi: Çift kanal olunca ram boğulmuyor gibi düşünebilirsin. Bir işi tek bir kişinin yapması var iki kişinin işi paylaşması var. Genişletmek için tıkla... Bak çok mantıklı bi örnek verdin yeminle ikna oldum
ustaaaaa Hectopat Katılım 7 Ağustos 2022 Mesajlar 751 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri MacBook Air M2 Ekran Kartı: RTX4060Ti İşlemci: İntel i5-13400f Ram: 2x8 3200 MHz (Corsair) Anakart: GIGABYTE H610M K DDR4 Mouse: Razer Viper Mini Kulaklık: HyperX Cloud III Wirelles Klavye: Razer Blackwidow v3 Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2024 #12 Ama yine de sözüme tam güvenme belki yanlışım vardır. İyice araştır sorun kesin ram ise çözümü uygula. osaka.exe dedi: Bak çok mantıklı bi örnek verdin yeminle ikna oldum Genişletmek için tıkla...
Ama yine de sözüme tam güvenme belki yanlışım vardır. İyice araştır sorun kesin ram ise çözümü uygula. osaka.exe dedi: Bak çok mantıklı bi örnek verdin yeminle ikna oldum Genişletmek için tıkla...