Benimde sağ tarafta hava çıkışı orası soğuk sol taraf yanıyor klavye kısmına vuruyor zamanla ısı bunu zaten ekstra klavyeyle çözüyorum ama belli bir saatten sonra ısıdan dolayı oyunlar drop yemeye başlıyor buda can sıkıcı oluyor. Bunu şu şekilde idare edebilirim cok ısınırsa kapatırım 30dk dinlenir geri acar çözerim ama ne kadar idare eder bilemiyorum.
Hocam ben leptopu WOT için aldım ve saatlerce oynadığımda dahil drop yemiyorum. Acaba Leptopun soğutma çalışma şekli sessizlik üzerine ayarlı olabilir mi performans yerine. Sıfır bir leptop ileride zamanla soğutma sistemine giren tozlar performans kaybına yol açacaktır peki o zaman ne yapacaksın bir çözüm bulmalısın bence. Önümüzde yaz ortam sıcaklığının etkisi de vuracaktır.
Bir kaç ayar denedim şuan maksimum oyunla birlikte 75 derece olarak gözüküyor sıcaklık. Akşam işten cıkınca adam akıllı oyunları oynayıp derece ölçümlerini yazarım ona göre fikir verirsiniz henüz 4-5 gün oldu alalı zaten 15 güne kadar iade etme hakkına sahibim sanırım.
Benim değerlerde yoğun kullanımda 70-80 arası bilgin olsun. CrystalDiskMark ile SSD ve mekanik disk değerlerine de bakar mısın bende bakarım karşılaştırmış oluruz. Şöyle bir şey söyleyeyim. Steam'den oyun indirirken bile %100 yüke giriyor. Mekanik disk oyunlarda o taraftan benim düşüncem fena drop alıyoruz bilgin olsun denemek lazım aslında ben biraz üstüne düşeceğim depolama birimlerinin.
Isınan kısım paketin olduğu bölge.
Aşırı yüksek düzeyde iade etmeni tavsiye ederim şiddetle. Kabul etmezler filan oyalamak isterler illa et ilerde zor günler yaşatır şimdiden bu hale geldiyse .
İade etmeyi planlıyorum siparişi geçen hafta bugün vermiştim umarım iade alırlar.
Laptopa Win 10 kurduğum için iade alınmıyormuş sanırım, geri Linux'u kurup iade etme şansım yok mu? Sipariş vereli 7 gün oldu. Bilgili arkadaşlar yardımcı olurlarsa bu konuda sevinirim.