Çözüldü Acer Nitro AN515-51 hem HDD hem de SSD aynı anda kullanabilir miyim?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

MrAlone

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar ben Acer Nitro AN515-51 model olan dizüstü bilgisayara sahibim ve bilgisayarımda 1TB harddisk var, ben bu cihaza SSD'de eklemek istiyorum acaba hem harddisk hem de SSD kullabilir miyim? İnternet'te birkaç yere baktım fakat İngilizcem pek iyi olmadığı için anlayamadım yardımcı olursanız çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Merhaba, bilgisayarınızda M2 SSD yuvası bulunmakta. Bir tane M2 SSD alarak takabilirsiniz. Böylece hem HDD hem SSD kullanabilirsiniz. Pek İngilizce gerektirmeyen görsel olarak anlayabileceğiniz M2 SSD montaj videosu :
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Merhaba, bilgisayarınızda M2 SSD yuvası bulunmakta. Bir tane M2 SSD alarak takabilirsiniz. Böylece hem HDD hem SSD kullanabilirsiniz. Pek İngilizce gerektirmeyen görsel olarak anlayabileceğiniz M2 SSD montaj videosu :
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…