Merhaba forum, macOS tecrübe etmek istiyorum ve bilgisayarıma kurmaya karar verdim. Halihazırda iki SSD'nin birinde Windows 10 home kurulu. Diğeri boş. Ona da Mac kuracağım. Oyun için Windows, günlük kullanım için Mac kullanmayı planlıyorum.
Donanım uygun mu nasıl öğreneceğim ?
PC: https://www.amazon.com/gp/product/B074Q54GSR/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1
Yakın zamanda 8 GB RAM takviyesi yapacağım.
Yapılması Gereken BIOS ayarları: AMD işlemcili cihazlar için kurulumdan önce yapılması gereken BIOS ayarları: Not: İlk olarak BIOS'un varsayılan ayarlara dönmesi için "Optimize Defaults" yapılması gerekir. Fast Boot= Disable Secure Boot= Disable Serial/COM Port= Disable Parallel Port= Disable...
Yapılması Gereken BIOS ayarları: AMD işlemcili cihazlar için kurulumdan önce yapılması gereken BIOS ayarları: Not: İlk olarak BIOS'un varsayılan ayarlara dönmesi için "Optimize Defaults" yapılması gerekir. Fast Boot= Disable Secure Boot= Disable Serial/COM Port= Disable Parallel Port= Disable...
Bu verdiğiniz linkteki imaj dosyasını indirdim. Ama Mac kurarken Config seçtikten sonra bir türlü kurulumun olduğu yere giremedim. PC yeniden başlıyor. Şimdi imaj dosyasının USB'ye tekrardan kurucam. Öncesinde Rufus ile FreeDos diye formatladım. Bakalım ne olacak.
Kurulum ekranına geldim. Ama bu seferde SSD gözükmüyor. Sadece Windows 10'nun kurulu olduğu SSD gözüküyor bir de USB.
Crucial BX500 240GB 3D NAND 540MB-500MB/s Sata 3 2.5'' SSD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.