L LibraS Zeptopat Katılım 27 Ağustos 2022 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2022 #1 Temel olarak dizi-film ve küçük oyunlar için kullanılacak. Sizce bu notebook alınır mı? Amazon.com.tr
Temel olarak dizi-film ve küçük oyunlar için kullanılacak. Sizce bu notebook alınır mı? Amazon.com.tr
Evemania Picopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 191 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2022 #11 zetryx dedi: Peki kullanım için sanırım işlemcisi de daha iyi bir sorun oluşturmaz değil mi Lenovo? Genişletmek için tıkla... Oluşturacağını sanmam bence piyasanın en iyisi Asus ama lenovo alınabilir. Artı 0 Eksi
zetryx dedi: Peki kullanım için sanırım işlemcisi de daha iyi bir sorun oluşturmaz değil mi Lenovo? Genişletmek için tıkla... Oluşturacağını sanmam bence piyasanın en iyisi Asus ama lenovo alınabilir.
Promos Hectopat Katılım 27 Kasım 2021 Mesajlar 3.022 Çözümler 5 29 Ağustos 2022 #12 Evemania dedi: Oluşturacağını sanmam bence piyasanın en iyisi Asus ama lenovo alınabilir. Genişletmek için tıkla... @Artoria Pendragon Artı 0 Eksi
Evemania dedi: Oluşturacağını sanmam bence piyasanın en iyisi Asus ama lenovo alınabilir. Genişletmek için tıkla... @Artoria Pendragon
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.738 Makaleler 9 Çözümler 1.033 Yer İstanbul 29 Ağustos 2022 #13 RAM sonradan eklenebilir düşük donanımlı cihaz almaya gerek yok, sırf film için Gaming cihaz mi alıyorsunuz onu anlamadım. Artı 0 Eksi
RAM sonradan eklenebilir düşük donanımlı cihaz almaya gerek yok, sırf film için Gaming cihaz mi alıyorsunuz onu anlamadım.
zetryx Decapat Katılım 1 Nisan 2022 Mesajlar 131 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2022 #14 Artoria Pendragon dedi: RAM sonradan eklenebilir düşük donanımlı cihaz almaya gerek yok, sırf film için Gaming cihaz mi alıyorsunuz onu anlamadım. Genişletmek için tıkla... Hayır orta düzey oyunlar ve bazı projeler içinde kullanılacak. Artı 0 Eksi
Artoria Pendragon dedi: RAM sonradan eklenebilir düşük donanımlı cihaz almaya gerek yok, sırf film için Gaming cihaz mi alıyorsunuz onu anlamadım. Genişletmek için tıkla... Hayır orta düzey oyunlar ve bazı projeler içinde kullanılacak.
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.738 Makaleler 9 Çözümler 1.033 Yer İstanbul 29 Ağustos 2022 #15 zetryx dedi: Hayır orta düzey oyunlar ve bazı projeler içinde kullanılacak. Genişletmek için tıkla... Bütçe 15k ise Nitro'yu alabilirsiniz hocam. Artı 0 Eksi
zetryx dedi: Hayır orta düzey oyunlar ve bazı projeler içinde kullanılacak. Genişletmek için tıkla... Bütçe 15k ise Nitro'yu alabilirsiniz hocam.