Acer Nitro AN515-57 RAM ve HDD yükseltme

LuriOffical

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran Kartı =RTX 3050 4GB (Laptop)
RAM = 8GB
İşlemci = i5-11400H
Merhaba,

Acer Nitro AN515-57 marka bir bilgisayarım var. Yaklaşık 3 senedir kullanıyorum ve mutluyum. Bilgisayarımda 8 GB RAM ve 475GB SSD mevcut.

Bilgisayarımda iki adet RAM slotu (3 yıl önce satın alırken öyle söylediler.(bende onların yalancısıyım )) mevcut.

SSD ile HDD'den anlamıyorum tek bildiğim SSD'nin daha hızlı olduğu. Yanlış biliyorsam da cahilliğime verin.

Uyumluluklarının nasıl olduğu hakkında en ufak bir fikrim bile yok internette RAM fiyatlarına bakınca 8 GB olanlar 400 500 arasında HDD'ler biraz pahalı ama hangisi uyumlu hangisi değil bilemediğimden buraya yazıyorum. Sizden ricam uyumlu olan RAM SSD ve HDD'leri atar mısınız? Teşekkür ederim.

Belki lazım olur diye sistem özellikleri;

Not: Ürünümün garantisi bitmiş durumda kendim takmaya çalışacağım / birisine taktıracağım.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2.png
    45,6 KB · Görüntüleme: 42
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, CPU-Z programını indirip SPD ve Memory başlığı altındaki bilgileri buraya atın arkadaşlar RAM tavsiyesinde bulunurlar. Oradaki voltaj ve DDR seviyesine göre RAM alınacak.

Merhaba, CPU-Z programını indirip SPD ve Memory başlığı altındaki bilgileri buraya atın arkadaşlar RAM tavsiyesinde bulunurlar. Oradaki voltaj ve DDR seviyesine göre RAM alınacak.
buyrun hocam

Dosya Ekleri

• Screenshot_3.png
    185,4 KB · Görüntüleme: 37
  • Screenshot_2.png
    264,1 KB · Görüntüleme: 34
  • Screenshot_1.png
    209,6 KB · Görüntüleme: 35
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…