Acer Nitro AN515-57 takılma yapıyor

KutSay0

Femtopat
Daha fazla  
Laptopu 3ay önce aldım başta bir sıkıntısı yoktu. Ekran kartını ve işlemcimi testlerden geçirdim onlar da temiz çıktı 500 GB'lik bir SSD ile güçlendirdim (SSD testleri başarılı çıktı) fakat geçtiğimiz günlerde kasma sorunları başladı. Herhangi bir oyuna girdiğimde sürekli olarak takılmalar yaşanıyor fare imleci bile takılarak ilerliyor. Oyunu kapattığım zaman takılmalar azalıyor ve sonrasında duruyor. FPS değerlerim normal ısınma değerlerim normal sorunu bir türlü bulamıyorum.

Ben de geçtiğimiz yıl eylül ayında Nitro 5 bilgisayarımı almıştım. 1 yıllık kullanımın ardından en başta tek oyunda 1 saat oynanış sonrası, daha sonra ise her oyunda açtığım anda başlayan ağır çekimler yaşadım ve bilgisayarı garantiye yollamak durumunda kaldım. Finalde anakart arızası dendi ve istediğim sürede onarım gerçekleşmediği için para iadesi aldım. Yazdıkların yaşadıklarıma çok benziyor umarım ben gibi uğraşmazsın.

Farklı mecralarda bunun kronik sorun olduğunu okumuştum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…