Acer Nitro AN515-58 laptopta undervolt nasıl yapılır?

anilcaliskan

Megapat
Makaleler
1
Bilgisayar performans modunda güzel bir performans veriyor ama fan sesi biraz fazla oluyor. Bu yüzden undervolt ile sıcaklıkları biraz azaltablirsem devirler bir miktar düşer diye düşünüyorum. Undervolt nasıl yapabilirim? Advanced BIOS yok. MSI Afterburner ile mi yapmam gerekiyor? Hem CPU hem GPU için yapmak istiyorum.

Ben Aspire 7 kullanıyorum dediğiniz gibi BIOS çok detaylı değil Ryzen Master'dan yapabilirsiniz ama bana sorarsanız yapmanıza gerek yok Nitrosense'den fan ayarlarınızı kendinize göre ayarlayabilirsiniz.

Ben Aspire 7 kullanıyorum dediğiniz gibi BIOS çok detaylı değil Ryzen Master'dan yapabilirsiniz ama bana sorarsanız yapmanıza gerek yok Nitrosense'den fan ayarlarınızı kendinize göre ayarlayabilirsiniz.
Cihazım Intel. O şekilde yaparsam sıcaklıklar artmaz mı? Amacım benzer bir performansı daha az fan sesi ile almak. Bunuda sadece undervolt yaparak yapabileceğimi düşünüyorum.

Ben işlemcinizi AMD sanmıştım kusura bakmayın Intel Extreme tuning ile yapabilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

videoyu gordum ama 12500 icin core voltaj offseti kac yapmak lazim acaba? Abil bey siz undervolt yapabildiniz mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…