Acer Nitro AN515-58 temizlik sonrası CPU 100 dereceleri görüyor

ersank00

Yoctopat
Daha fazla  
Arkadaşlar laptopu 1 sene önce aldım ve daha 2 gün önce temizlettim ve kendi almış olduğum termal macun ile yenilettim. Oysa girerken(Apex PUBG GoW) NitroSense'de CPU sıcaklığı 90 dereceden başlayarak 100 dereceye kadar çıkıyor hatta 100 derecede uzun bir süre Apex Legend oynadım daha bugün CPU fanları 7142RPM'de çalışıyor GPU fanları ise 5172 RPM'de çalışarak en fazla oyunlarda 86 civarını görüyor. Macunları yenilerken bir şey yapmış olabilir mi? Ne yapmam gerekkiyor fikir verir misiniz?

Not: Laptop'da yanlardan üflenen hava fazla sıcak olamamasına rağmen durumu anlayamadım. Macunları değiştirmeden önce en fazla 92 dereceleri görürdü CPU.
Bu atmış olduğum fotoğrafın en sol köşesine bakarsanız orada 100 dereceye kadar yükselen grafiğin bitişini görebilirsiniz bu yazıyı yazarken 10-15 dakika dinlenmiştir cihaz.

Arkadaşlar bu da oyundayken değerlerim.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    287,7 KB · Görüntüleme: 9
  • 6804fd01-4293-408e-80fc-f7adb3576418.jpg
    180,2 KB · Görüntüleme: 9
Bende 3 senelik Acer Nitro 5 var termal macun hala aynı, sadece fan temizliği yaptım işlemcimde sıcaklıklar çok değişmedi fakat, işlemci de %20 30 kullanım farkı oluştu. Ekran kartı ise aşırı rahatlamıştı. Bence Termal macun yeniledikten soğutucuyu iyi oturtmamışsınız gibi geldi. (fanları hep varsayılanda kullandım, performans moduna gram ihtiyaç duymadım)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…