Acer Nitro AN515 Alınır mı?

LockDownTR

Megapat
Daha fazla  
Meslek
Fizyoterapist-EGM
Cihaz bu fiyatı 3999 makul geldi bana ama ısınma problemi çok diyorlar ve bundan önceki cihazımda 60 FPS altında ve üstünde her oyunda sanki kasma vardı akıcılık gidiyordu. Bu laptop anakart ve panel bakımından nasıl sizce teşekkürler?
Güncel.

Son düzenleme:
Merhaba, aynı üründen aldım ve kullanıyorum. Son derece memnunum.
Isınma sorununa takmış millet kafayı, anlayamıyorum ben insanları. Laptop bu. Ne bekliyorlar çok merak ediyorum. Evet, arkadaşın aynı donanıma sahip Dell 7567'sinden 3-4 derece fazla ısınıyor (işlemci maksimum 87-88 derece) lakin bu hiçbir şey için sorun teşkil etmiyor. Ekranı ve klavyesi bence daha kaliteli, kullanılan malzeme alüminyumu andırıyor fakat orta kalitede bir plastik, Monster kalitesinde diyeyim. Dell bir tık daha kaliteli, Lenovo 2 tık daha kaliteli. Ama bugün 4200 liraya bu donanımı bulamıyorsunuz. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Hele hele de yarın bir gün bu 27 adette satılacak, o zaman çok üzülürsünüz kaçırdığınıza.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı