Acer Nitro AN515 vs Monster Abra v13.4

Archiel

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar ikisinden birini bu akşam alacağım fakat hangisini alsam diye karar veremedim. Yardımcı olur musunuz? Bütçem 6200 TL.

İyi günler. Yaklaşık 3 aydır monster Abra a5 v13.1 laptop kullanıyorum. Bu güne kadar herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Kasa kalitesi olarak önceki modellere göre daha kaliteli. Sıcaklık olarak da 75° Max gördüğüm değer. Sizin alacağınız v13.4 de güzel donanıma sahip ve memnun olacağınızı düşünüyorum. Tavsiye ederim. Acer hakkında bilgim yok.

İyi günler. Yaklaşık 3 aydır monster Abra a5 v13.1 laptop kullanıyorum. Bu güne kadar herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Kasa kalitesi olarak önceki modellere göre daha kaliteli. Sıcaklık olarak da 75° Max gördüğüm değer. Sizin alacağınız v13.4 de güzel donanıma sahip ve memnun olacağınızı düşünüyorum. Tavsiye ederim. Acer hakkında bilgim yok.
Aceri aldım artık çok geç :LOL:

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı