Acer Nitro AN55 CS2'de FPS 200'den 30'a düştü

Cankaya00

Femtopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i5-11400H
rtx 3050 ti
laptop
Merhaba Acer Nitro 55 Gaming laptopum var. Dün gece CS 2 oynuyordum hiçbir sorun yoktu. 250-200 FPS alıyorken bir anda fanlar makslandı hemen Nitro'nun uygulamasından baktım GPU 100 kullanılıyordu. Normal dedim çünkü bazı oyunlarda böyle oluyor zaten ama sonra 60-30 FPS aldıgımı fark ettım. Bilgisayarım oyun modunda olmasına şarjda olmasına rağmen böyleydi. Tekrar başlattım aynıydı. Sürücüleri güncelledim sorun hala devam ediyor. En ufak oyunda 100 GPU alıyorum ve fanlar aşırı hızlı dönüyor. Hadi bunda sıkıntı yok da neden 60 30 FPS alıyorum ben (sabit değil)?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam Steam'in dosya konumuna gidip Userdata klasörünü silmeniz gerek. Aynı sorun başıma geldi, bu şekilde çözdüm. Ayarlarınız tamamen sıfırlanacağı için config dosyanız falan varsa yedeğini alırsanız iyi olur.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-04-11 225921.png
    Ekran görüntüsü 2024-04-11 225921.png
    71,8 KB · Görüntüleme: 34
Hocam Steam'in dosya konumuna gidip Userdata klasörünü silmeniz gerek. Aynı sorun başıma geldi, bu şekilde çözdüm. Ayarlarınız tamamen sıfırlanacağı için config dosyanız falan varsa yedeğini alırsanız iyi olur.
saol hocam ama benim sorun nvıdıa ile alakalıymış ben oyunlarda işlemcimi kullanıyormuşum ekran kartımı seçince sorun düzeldi

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı